Τα πιο εκνευριστικά πράγματα στα social media

10 Μαΐου 2016

Το Facebook και όλα τα υπόλοιπα social media μπορεί τις περισσότερες φορές να είναι ένας παράδεισος της ενημέρωσης και του γέλιου, όμως είναι άλλες τόσες οι φορές που θες να πετάξεις το κινητό σου στον τοίχο. Αυτή η... παρόρμηση σου έρχεται κυρίως όταν βλέπεις συνέχεια selfies από το ίδιο άτομο ή status updates που δείχνουν όλες μα όλες της στιγμές της ημέρας που περνάει αυτό το άτομο. Είτε πρόκειαι για έναν χωρισμό ή για μια καινούρια σχέση το αποτέλεσμα είναι ενοχλητικό. Μήπως γίνεσαι όμως κι εσύ ενοχλητικός; Για να μην είσαι λοιπόν κι εσύ μέσα στους ενοχλητικούς, προσπάθησε να αποφύγεις τα παρακάτω:

1. Τα συνεχόμενα αγριεμένα status για τον πρώην 

Ξεπέρασέ το για να το ξεπεράσουμε κι εμείς.

2. Τα συνεχόμενα post που δείχνουν ότι έχεις την τέλεια σχέση 

Είναι χαριτωμένο να βλέπεις μια φωτογραφία στο τόσο, αλλά όλες οι καθημερινές στιγμές- ημερολόγιο είναι το λιγότερο ενοχλητικές (για κάποιους). Μπορεί και να ζηλεύουν! 

3. Το διάγγελμα του... χωρισμού 

Το να πεις ένα "Ναι χωρίσαμε είναι αλήθεια" είναι οκ. Αυτό που δεν είναι οκ είναι να πεις όλες τις λεπτομέρειες. Κράτα και κάτι για τον εαυτό σου. 

4. Οι selfie που συνοδεύονται από σχόλια του στιλ "Α βγήκε χάλια αλλά σας τη δείχνω" 

Γιατί; Αφού είναι τέλεια και το ξέρεις! 

5. Πόσο μεθυσμένη είσαι, ειδικά αν είσαι ανήλικη

Δεν θέλεις νομίζω να βάλεις τον εαυτό σου σε κίνδυνο! 

6. Κάθε αποτέλεσμα από τα ηλίθια quiz 

Όχι, δε με νοιάζει τι ήσουν στην προηγούμενη ζωή σου 

6. Οι "επαγγελματικές" φωτογραφίες από τη βραδιά που βγήκες 

Λίγες φωτογραφίες που είναι καλές, να τις δεχτώ. Αν όμως κάθε Σαββατοκύριακο γίνεται το ίδιο πράγμα και σε φωτογραφίες που δεν είναι τέλειες, βαριέμαι. 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ