Το πιο νόστιμο σπιτικό σουβλάκι!

<p><span style="text-decoration: underline;"><strong>Υλικά συνταγής</strong></span><br /><br /><span>- 2 χοιρινές μπριζόλες λαιμού</span><br /><span>- 4 πίτες για σουβλάκια (προτιμήστε καλαμποκιού που είναι πιο γευστικές)</span><br /><span>- λίγα ντοματίνια</span><br /><span>- στραγγιστό γιαούρτι 2%</span><br /><span>- μουστάρδα της αρεσκείας σας</span><br /><span>- αλάτι</span><br /><span>- πιπέρι</span><br /><span>- φρέσκο θυμάρι</span><br /><span>- γλυκιά πάπρικα</span><br /><strong><span style="text-decoration: underline;"><br /></span></strong><strong><span style="text-decoration: underline;">Εκτέλεση συνταγής</span></strong><br /><br /><span>Το πρώτο βήμα μας είναι να ψήσουμε τις χοιρινές μπριζόλες.</span><br /><br /><span>Τις πλένουμε, προσθέτουμε το πιπέρι και το θυμάρι και τις ψήνουμε ιδανικά σε BBQ ή διαφορετικά στο grill του φούρνου.</span><br /><br /><span>Στο τέλος προσθέτουμε το αλάτι, για να μην στεγνώσουν.</span><br /><br /><span>Παράλληλα, κόβουμε στη μέση τα ντοματίνια και τα αφήνουμε στην άκρη.</span><br /><br /><span>Σε ένα μικρό μπωλ, ανακατεύουμε το γιαούρτι με 1-2 κουταλιές μουστάρδα.</span></p>
<div>Με ένα κοφτερό μαχαίρι, κόβουμε σε λεπτές φέτες τις χοιρινές μπριζόλες και προσέχουμε να αφαιρέσουμε τυχόν κόκαλα.</div>
<p>Ζεσταίνουμε σε μέτρια θερμοκρασία ένα αντικολλητικό τηγάνι και ψήνουμε τις πίτες για τα σουβλάκια, χωρίς να προσθέσουμε λάδι.</p>
<p><br /><span>Μόλις είναι έτοιμες, απλώνουμε σε κάθε μία λίγο από το μίγμα του γιαουρτιού και από πάνω βάζουμε τις φέτες από το χοιρινό μας και τα ντοματίνια.</span><br /><br /><span>Προσθέτουμε την πάπρικα και τυλίγουμε το σουβλάκι μας σε αλουμινόχαρτο ή λαδόκολλα.</span></p>
<p><span>Αν το δοκιμάσετε, θα καταλάβετε και εσείς ότι είναι το πιο γευστικό και αρωματικό σουβλάκι χοιρινό που έχετε δοκιμάσει!</span></p>
<p> </p>
<p><a href="http://www.alwayshungry.gr/">http://www.alwayshungry.gr/</a></p>
<p> </p>

Σχετικά άρθρα