Ν. Γερμανού: Ποιος αντί για πρόταση γάμου της είπε να χωρίσουν

11 Μαΐου 2016

Στην εκπομπή "Όλα πρώτη Φορά" βρέθηκε ως καλεσμένη η Ναταλία Γερμανού η οποία δεν δίστασε να αποκαλύψει στον Θέμο Αναστασιάδη και την Δούκισσα Νομικού ζητήματα που αφορούν την προσωπική της ζωή.

Συγκεκριμένα η Ναταλία Γερμανού αποκάλυψε τον τρόπο που χώρισε από τον Θάνο Καλλίρη. Η ίδια είπε πως περίμενε πρόταση γάμου και εκείνος της ζήτησε να χωρίσουν.

«Υπήρξαν τρεις άντρες στη ζωή μου που ο χωριμός μου μαζί τους με πλήγωσε πάρα πολύ. Τους δύο δεν τους ξέρετε, ο τρίτος ήταν ο Θάνος Καλλίρης. Ήμασταν μαζί πέντε χρόνια. Εγώ ήμουν φουλ ερωτευμένη κι αυτός βαρέθηκε. Μου λέει "Θέλω να μιλήσουμε" κι εγώ φαντάστηκα ότι θα μου κάνει πρόταση γάμου, είχα ετοιμάσει και το χέρι. Είχα κάνει ατμόσφαιρα στο σπίτι με κεράκια κι έφαγα τη χυλόπιτα με τα κεράκια! Μου είπε: "Αισθάνομαι ότι δεν μπορώ να σου είμαι πια πιστός, μου έχει φύγει ο έρωτας και προκειμένου να σε απατάω προτιμώ να χωρίσουμε". Μαρμάρωσα! Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ, δεν έκλαψα μπροστά του, αλλά το εκτίμησα πάρα πολύ γιατί θα μπορούσε να με κερατώνει και να έχει σχέση μαζί μου. Πολύ μάγκας! Μπράβο Θάνο», είπε χαρακτηριστικά η Ναταλία Γερμανού.ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Απιστία: Για ποιους λόγους συμβαίνει και τι δείχνει
Στην περίπτωση της απιστίας, η πρώτη...
Πώς μπορούμε να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση;
Γιατί χάνουμε την αυτοπεποίθηση μας;...
Πρόβλημα στη σχέση: Τι να κάνεις όταν ο άλλος απομακρύνεται;
Δεν επικοινωνούμε με τον σύντροφό μου....