Σαλάτα Caprese!

12 Μαΐου 2016
Υλικά Συνταγής
- ντοματίνια βελανίδι
- φρέσκια mozzarella (προτιμήστε mozzarella di bufala)
- pesto genovese βασιλικού
- ελαιόλαδο
- λίγα φυλλαράκια βασιλικού
- αλάτι
- φρέσκο πιπέρι

Εκτέλεση Συνταγής

Πλένουμε τα ντοματίνια και τα κόβουμε στη μέση.
 
Κόβουμε σε ροδέλες τη mozzarella και την προσθέτουμε μαζί με τα ντοματίνια σε ένα μεγάλο μπωλ. 
 
Προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο, το αλάτι και το πιπέρι και ανακατεύουμε καλά. 
 
Τελειώνουμε το πιάτο μας προσθέτοντας από πάνω μικρές κουταλιές από το pesto και τα φυλλαράκια του βασιλικού. 
 
 
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πιττακός
Η Σκέψη της ημέρας
13:48 Πιττακός