Ζουμερά Παϊδάκια με Σάλτσα Μπάρμπεκιου!

<p><strong><span style="text-decoration: underline;">Υλικά Συνταγής</span></strong><br /><strong><span style="text-decoration: underline;"><br /></span></strong><span>- 4 μερίδες χοιρινά παϊδάκια (περίπου 2,5-3 κιλά σύνολο)</span><br /><span>- ελαιόλαδο</span><br /><span>- 4 κουταλιές μουστάρδα</span><br /><span>- 2 κουταλάκια αλάτι</span><br /><span>- 1 κουταλάκι πιπέρι</span><br /><span>- 4 κουταλάκια πάπρικα</span><br /><span>- 1 κουταλάκι σκόνη σκόρδου</span><br /><span>- 1 κουταλάκι ρίγανη</span><br /><span>- σάλτσα μπάρμπεκιου</span></p>
<p><span><br /></span></p>
<p><span><strong><span style="text-decoration: underline;">Εκτέλεση Συνταγής</span></strong><br /><br /><span>Το πρώτο βήμα είναι να ανακατέψουμε όλα τα μπαχαρικά μαζί σε ένα μπολ.</span><br /><br /><span>Σε κάθε ένα κομμάτι από τα παϊδάκια απλώνουμε λίγο ελαιόλαδο και τα αλείφουμε καλά.</span><br /><br /><span>Στη συνέχεια τα αλείφουμε με τη μουστάρδα και στο τέλος πασπαλίζουμε όλες τις πλευρές τους με το μείγμα των μπαχαρικών.</span></span></p>
<p><span><span><span>Για να έχετε καλύτερο αποτέλεσμα, αφήστε τα να μαριναριστούν για 30 λεπτά και μετά προχωρήστε με το ψήσιμο τους.</span></span></span></p>
<p><span><span><span>Ψήνουμε τα παϊδάκια σε μπάρμπεκιου ή στο grill του φούρνου, όπως ακριβώς ψήνουμε τις χοιρινές μπριζόλες. Ανάλογα με την ένταση τους, θα χρειαστούν 20-30 λεπτά συνολικά.</span><br /><br /><strong>Tip:</strong><span> αν τα ψήσετε στο grill του φούρνου, να τοποθετήσετε την σχάρα σε μεσαίο ύψος και από κάτω της ένα ταψί με λίγο νερό για να διατηρηθούν ζουμερά τα παϊδάκια.</span><br /></span></span></p>
<p><span><span><span>Στα τελευταία 5 λεπτά, πριν τα αφαιρέσουμε, αλείφουμε τα χοιρινά παϊδάκια με την σάλτσα μπάρμπεκιου και τα αφήνουμε να γλασαριστούν για λίγο χρόνο.</span><br /><br /></span></span></p>
<div class="separator"><a href="http://www.alwayshungry.gr/">http://www.alwayshungry.gr/</a></div>
<div class="separator"> </div>
<p><span><span><br /><span>Τα σερβίρουμε αμέσως και τα απολαμβάνουμε με πατάτες ψητές, πουρέ ή σαλάτα.</span><br /></span></span></p>

Σχετικά άρθρα