Cheesecake με Σύκα και Μέλι!

13 Μαΐου 2016
Υλικά Συνταγής

- λίγα φρέσκα και ώριμα σύκα
- 3 μπισκότα digestive (περίπου 40γρ.)
- 10 γρ. βούτυρο 
- 240 γρ. μαλακό τυρί mascarpone
- 60 γρ. λευκή ζάχαρη
- λίγο θυμαρίσιο μέλι

Εκτέλεση Συνταγής

Ξεκινάμε με τη βάση και χτυπάμε καλά σε έναν πολυκόφτη τα μπισκότα με το βούτυρο. 
 
Μόλις ενοποιηθούν, χωρίζουμε το μίγμα στη μέση και το βάζουμε σε δύο ποτήρια.
 
Χτυπάμε το mascarpone με τη ζάχαρη, μέχρι να γίνει μία αφράτη κρέμα.
 
Τη μοιράζουμε στα δύο ποτήρια και τα τοποθετούμε για 1-2 ώρες στο ψυγείο. 

Πριν τα σερβίρουμε, προσθέτουμε από πάνω τα σύκα σε κομμάτια και το μέλι.
 
 
 
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γιατί δε φεύγουμε από σχέσεις που μας κάνουν κακό
Καλησπερα σας ειμαι 25 χρονων και εχω μια...
Σχέση: Όταν ο άνδρας δε θέλει να είστε συνέχεια μαζί
Καλησπερα σας ονομαζομαι εφη και ειμαι 33...