Γεωργιάδης: Γιατί κάναμε μήνυση στον Πολάκη

13 Μαΐου 2016

Τους λόγους για τους οποίους κατέθεσε μήνυση στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη, μαζί με τον Κώστα Τζαβάρα, εξήγησε ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, επισημαίνοντας ότι δεν ήταν μία προσωπική πρωτοβουλία, αλλά μία πρωτοβουλία της Νέας Δημοκρατίας.

«Για ποιο λόγο το κάναμε; Γιατί θέλαμε να έρθει ο φάκελος του κ. Πολάκη στη Βουλή, ώστε να αναγκαστούν να τοποθετηθούν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ», δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης στην πρωινή εκπομπή στον Ant1 και πρόσθεσε: «δεν μπορεί ο υπουργός να πάρει τους φακέλους με τους συμμετέχοντες στο γραφείο του και να φτιάξει ο ίδιος με την δική του άποψη περί δικαιοσύνης ένα καινούριο φάκελο μόνος του. Ο νόμος έχει μία διαδικασία με μια τριμελή επιτροπή που συμμετέχουν εργαζόμενοι.»

«Με την παρέμβαση που έκανε ο κ. Πολάκης, την εξόφθαλμα παράνομη κακουργηματικού χαρακτήρα, σταμάτησε ο διαγωνισμός εδώ και τρεις μήνες. Ως αποτέλεσμα εδώ και τρεις μήνες έχουμε 120 κρεβάτια Μονάδων Εντατικής Θεραπείας λιγότερα», υπογράμμισε ο κ. Γεωργιάδης.  

http://www.dailymotion.com/video/x4a7dhv_%CE%AC%CE%B4%CF%89%CE%BD%CE%B9%CF%82-%CE%B8%CE%AD%CE%BB%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CE%BD%CE%B1-%CE%AD%CF%81%CE%B8%CE%B5%CE%B9-%CE%BF-%CF%86%CE%AC%CE%BA%CE%B5%CE%BB%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%AC%CE%BA%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%AE-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BD%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%B8%CE%B5%CF%84%CE%B7%CE%B8%CE%B5%CE%AF-%CE%BF-%CF%83%CF%85%CF%81i%CE%B6%CE%B1_news

Πηγή: enikos.gr 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανακαλύψτε το παιδί που κρύβεται μέσα σας και αλλάξτε τη ζωή σας
Η απουσία συνειδητής επαφής με το παιδί...
Πώς αναγνωρίζουμε τους εγωιστές ανθρώπους;
Τι είναι οι εγωιστές; Κάποτε μου είπε...