Ρολάκια με Πραλίνα Φουντουκιού και Μπανάνα!

13 Μαΐου 2016

Υλικά Συνταγής

- 4 λευκές φέτες ψωμί του τόστ
- 2 αυγά
- 1 σφηνάκι φρέσκο γάλα
- 1 μπανάνα
- πραλίνα φουντουκιού
- ζάχαρη άχνη
- ηλιέλαιο για τηγάνισμα

Εκτέλεση Συνταγής

Αρχικά κόβουμε τις άκρες απο το ψωμί, για να κρατήσουμε την ψίχα και με έναν πλάστη ανοίγουμε τις φέτες όσο μπορούμε. 

Σπάμε τα αυγά σε ένα μακρόστενο σκεύος και τα χτυπάμε καλά μαζί με το γάλα.

Παίρνουμε μία μία φέτα και στην άκρη της απλώνουμε μία κουταλιά από την πραλίνα και από πάνω λεπτές φέτες μπανάνας.

Μόλις ετοιμάσουμε τα ρολάκια, τα βουτάμε με προσοχή στο μίγμα του αυγού και τα γυρνάμε ώστε να το απορροφήσουν από όλες τις πλευρές.

Ζεσταίνουμε σε μέτρια θερμοκρασία το λάδι σε ένα τηγάνι και μόλις είναι έτοιμο τηγανίζουμε τα ρολάκια.

Τα σερβίρουμε αμέσως ζεστά, πασπαλίζοντας από πάνω λίγη ζάχαρη άχνη.

Φυσικά οι παραλλαγές αυτης της συνταγής είναι πολλές και μπορείτε, αντί για μπανάνα, να βάλετε φράουλες, βατόμουρα, τριμμένο μπισκότο ή όχι άλλο επιθυμείτε.

http://www.alwayshungry.gr/



ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ