Βολιβία: Ένα μαγικό μέρος για τους λάτρεις των όμορφων τοπίων!

13 Μαΐου 2016

Η Βολιβία είναι χώρα της Νότιας Αμερικής, συνορεύει με την Βραζιλία, την Αργεντινή, τη Χιλή, το Περού και την Παραγουάη. Έχει έκταση 1.098.580 τετραγωνικά χιλιόμετρα και πληθυσμό 10.027.254 κατοίκους, με επίσημες γλώσσες τα Ισπανικά και την γλώσσα Αϊμάρα.

Η πρωτεύουσα της,  το Λαπάζ,  βρίσκεται στο  στο άνω μέρος της κοιλάδας του ποταμού Choqueyapu στις Άνδεις και πρόκειται για την υψηλότερη πρωτεύουσα στον κόσμο με υψομετρο 3.632 μέτρα.


 Άλλες πόλεις της Βολιβίας που αξίζει να επισκεφτείτε είναι:


ΠοτοσίΒρίσκεται στους πρόποδες του βουνού Σέρρο ντε Ποτοσί, γνωστό και ως Σέρρο Ρίκο.Σούκρε: Βρίσκεται στο νοτιο-κεντρικό σημείο της Βολιβίας και θεωρείται η συνταγματική πρωτεύουσα της.


Σάντα Κρους ντε λα Σιέρρα: Σε αυτή την πόλη βρίσκεται το μεγαλύτερο αεροδρόμιο της Χώρας και είναι μια από μία τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες πόλεις του κόσμου.

 

Ελ Άλτο: Πρόκειται για ένα τμήμα της μητροπολιτικής περιοχής της ΛΑ ΠΑΖ, με υψόμετρο 4.150 είναι η υψηλότερη μεγάλη πόλη στον κόσμο, όπου βτίσκεται το διεθνές αεροδρόμιο του Ελ Άλτο.


ΠΟΥ ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ

Hotel de Sal Luna Salada bolivia

Τιμή ανά άτομο το βράδυ: 50 


Camino Real Suites

Τιμή ανά άτομο το βράδυ: 60 €


ΤΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

Valley of the Moon

 

The Witches' Market


Death Road


Lake Titicaca


Salar De Uyuni


ΠΟΥ ΝΑ ΦΑΤΕ 

Fellini

Το εστιατόριο βρίσκεται στο La Paz, και το μενού πριλαμβάνει ορισμένα από τα ωραιότερ ιταικά φαγητά, γι' αυτό και οι τιμές του είν αι υψηλές. Πρόκειται για ένα από τα πιο γνωστά εστιατόρια της περιοχής και οι περισσότεροι το επισκέπτονται λόγω της καθώς συνδυάζει απλες, καθαρές γεύσεις σε gourmet ρυθμούς.

 

Tanta

Αν βρεθείτε στο Santa Cruz, δεν πρέπει να παραλείψετε να φάτε στο Tanta, καθώς η ιστορία αλλά και η καινοτομία στις γεύσεις του εστιατορίου αυτού θα σας προσφέρουν όλα όσα χρειαζεστε για μια τοπική αλλά παράλληλα σύγχρονη εμπειρία. Tip: δοκιμάστε τα κοκτέιλ τους και θα μας θυμηθείτε!
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Θεωρώ ότι είμαι κοντός. Πώς μπορώ να ψηλώσω;
Ενδοκρινολογία/Διαβητολογία
Θεωρώ ότι είμαι κοντός. Πώς μπορώ να ψηλώσω;
Ρύζι με τόνο
Light & Υγιεινά
Ρύζι με τόνο
Πώς θα βοηθήσω κάποιον με διατροφική διαταραχή;
Οδηγός βοήθειας για συγγενείς/φίλους...
Άγχος και αλκοόλ: Τι συμβαίνει όταν συνδυάζονται;
Ούτε το αλκοόλ δεν μου μειώνει το άγχος,...
Φίλοι VS σχέση: Ποιος θα επικρατήσει;
Να τον αφήσω να φύγει και να είμαι διπλά...