Ασελγούσε στην ανήλικη ανιψιά του αφού έριχνε υπνωτικό στο γάλα της

15 Μαΐου 2016

Στη δημοσιότητα έδωσε οι ΕΛ.ΑΣ φωτογραφίες 52χρονου παιδόφιλου που ασελγούσε στην ανήλικη ανιψιά του, σε περιοχή της δυτικής Αττικής, αφού προηγουμένως της έριχνε υπνωτική ουσία στο γάλα της.

Ο 52χρονος ναυτικός έπαιρνε στο σπίτι του την ανήλικη, όταν απουσίαζε η μητέρα της. Αργότερα, όταν η ανήλικη συνερχόταν ένιωθε ζαλισμένη και καταβεβλημένη. Αυτό κίνησε υποψίες στη μητέρα της, η οποία κατάλαβε ότι κάτι συνέβαινε με τον ξάδερφό της και τον κατήγγειλε στην αστυνομία.

Η αστυνομία, αφού τον συνέλαβε, έδωσε στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες του 52χρονου.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα κακουργήματα της αποπλάνησης παιδιού, του βιασμού, της κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια κατ' εξακολούθηση καθώς και της πορνογραφίας ανηλίκων κατά συνήθεια.

 

Πηγή: koutipandoras.gr 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
roba***** ****
16:12 Κυριακή 15/05/2016
Προωθήστε το άρθρο και γνωστοποιήστε την λίστα Προστατεύστε τα παιδιά σας συγγενείς και φίλους Ας τους βάλουμε στο περιθώριο εκεί που τους αξίζει httpwwwrobagr201605listapaiderastwnhtml
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ