Πού μπορώ να εμβολιάσω τα παιδιά μου δωρεάν;

O Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών (ΙΣΑ) δίνει διεξόδους.

Στην εποχή της οικονομικής κρίσης πολλά πράγματα που θεωρούνταν δεδομένα ανατρέπονται. Η υγεία των παιδιών, του πιο ευαίσθητου κυττάρου της κοινωνίας, βρέθηκε στη δίνη της οικονομικής δυσπραγίας που στροβιλίζει τη χώρα μας. 

Χιλιάδες γονείς που έμειναν ανασφάλιστοι αδυνατούν να αγοράσουν τα εμβόλια που απαιτούνται για τον βασικό εμβολιασμό με αποτέλεσμα τα παιδιά να μένουν εκτεθειμένα στα λοιμώδη παιδικά νοσήματα.

Δήμοι και Φορείς αναλαμβάνουν δράσεις όπως οι δωρεάν εμβολιασμοί προκειμένου να βοηθήσουν οικογένειες με οικονομικά προβλήματα.

Εκστρατεία παιδικού εμβολιασμού διεξάγει το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών (ΙΣΑ) σε συνεργασία με την ΜΚΟ «Αλληλεγγύη» της Εκκλησίας της Ελλάδας. Δωρεάν παιδικοί εμβολιασμοί γίνονται σε πέντε σημεία της Αθήνας, με πυρήνα της εμβολιαστικής εκστρατείας το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής (Σεβαστουπόλεως 113, 3ος όροφος).

Για ραντεβού και πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο: 210-3847374, καθημερινά 9π.μ – 4μ.μ. 

Επίσης, δωρεάν εμβολιασμοί γίνονται και στα τέσσερα παραρτήματα του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής, στους Δήμους Ίλιου, Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, Ηλιούπολης και Ηρακλείου. Στο πρόγραμμα μπορούν να ενταχθούν παιδιά ηλικίας 2 μηνών έως 15 χρόνων.

 

Σχετικά άρθρα