Πίτσα με γαλοπούλα και μανιτάρια!

17 Μαΐου 2016

Υλικά Συνταγής 

- 250 γρ περισσεύματα γαλοπούλας
- 1 φύλλο σφολιάτας
- 60 γρ τριμμένη μοτσαρέλα
- 100 γρ κατσικίσιο τυρί
- λίγα φρέσκα μανιτάρια
- λίγο ελαιόλαδο
- φρέσκο θυμάρι

Η τάρτα αυτή φτιάχνεται με ότι υλικά έχει ο καθένας, οπότε εναλλακτικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε:

- γραβιέρα αντί για τη μοτσαρέλα
- φέτα αντί για το κατσικίσιο τυρί
- αν δεν θέλετε τα μανιτάρια μπορείτε να προσθέσετε πιπεριές ή φέτες φρέσκιας ντομάτας

Εκτέλεση Συνταγής

Σε ένα ταψί στρώνουμε την σφολιάτα, πάνω σε λαδόκολλα ή σιλικόνη.

Διπλώνουμε τις 4 πλευρές τις και στο εσωτερικό της προσθέτουμε το τριμμένο τυρί. Στην συγκεκριμένη περίπτωση τη μοτσαρέλα.

Συνεχίζουμε προσθέτοντας από πάνω τη γαλοπούλα ψιλοκομμένη και από πάνω το κατσικίσιο τυρί, τα μανιτάρια και λίγο θυμάρι.
 
 


ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ