Σκορδόψωμο με Μοτσαρέλα!

18 Μαΐου 2016

Υλικά Συνταγής

- 1 καρβελάκι χωριάτικο ψωμί
- λίγο φρέσκο μαϊντανό
- 2-3 κλωναράκια φρέσκο θυμάρι
- 1-2 σκελίδες σκόρδο
- 100 γρ. αγελαδινό βούτυρο
- 100 γρ. τριμμένη μοτσαρέλα
- αλάτι

Εκτέλεση Συνταγής

Το πρώτο βήμα είναι να κόψουμε το ψωμί σε ρόμβους, αλλά θέλει πολύ προσοχή για να μην κοπεί το κάτω μέρος του.

Σε ένα μπωλ, βάζουμε το βούτυρο και το ζεσταίνουμε για 10-15 δευτερόλεπτα στον φούρνο μικροκυμάτων για να λιώσει.

Στη συνέχεια ψιλοκόβουμε τον μαϊντανό και το θυμάρι και τα προσθέτουμε στο λιωμένο βούτυρο.

Λιώνουμε το σκόρδο και το ανακατεύουμε καλά στο μίγμα μας, μαζί με λίγο αλάτι.

Τυλίγουμε το κάτω μέρος του ψωμιού σε αλουμινόχαρτο και προχωράμε με το γέμισμα του.

Προσεκτικά τοποθετούμε τη μοτσαρέλα ανάμεσα στις σχισμές και στη συνέχεια με ένα μεγάλο κουτάλι ρίχνουμε σταδιακά το μίγμα με το βούτυρο.

Τυλίγουμε όλο το ψωμί με αλουμινόχαρτο και το ψήνουμε στους 200 °C για 15 λεπτά περίπου.

Τέλος, το ξετυλίγουμε και το ψήνουμε για άλλα 5 λεπτά, μέχρι να ροδίσει.

Το απολαμβάνουμε αμέσως με καλή παρέα!

 

 

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γιατί δε φεύγουμε από σχέσεις που μας κάνουν κακό
Καλησπερα σας ειμαι 25 χρονων και εχω μια...
Σχέση: Όταν ο άνδρας δε θέλει να είστε συνέχεια μαζί
Καλησπερα σας ονομαζομαι εφη και ειμαι 33...