Τα λάθη στο ντύσιμο που όλες κάνουμε στο γυμνάσιο

18 Μαΐου 2016


Νομίζεις ότι είσαι μια από τις καλοντυμένες στα χρόνια του Γυμνασίου; Ας παραδεχτούμε ότι προσπαθείς πολύ για το όμορφο αποτέλεσμα αλλά δεν τα καταφέρνεις πάντα. Δεν είναι βέβαια και πάντα δικό σου το φταίξιμο εφόσον είναι και μια περίοδος αλλαγών στο σώμα σου αλλά και σε εσένα σαν άτομο, μιας και τώρα έχεις ανάγκη να εκφραστείς και ψάχνεις το πώς. Εσύ κάνεις τα παρακάτω λάθη όσο είσαι στο σχολείο; Αν ναι, κάνε μια προσπάθεια να τα διορθώσεις χωρίς κόπο. Απλώς μην προσπαθείς να μοιάσεις σε κανένα και να είσαι ο εαυτός σου.

1. Φοράμε το λάθος νούμερο στα ρούχα 

clothes-dont-fit

Το σώμα σου μεγαλώνει, οπότε είναι πολλές φορές δύσκολο να βρεις ρούχα να σου ταιριάζουν απόλυτα. Ασε που ούτως η άλλως είναι δύσκολο να αποχωριστείς το αγαπημένο σου μπλουζάκι ή παντελόνι. 

2. Φοράς λάθος νούμερο σουτιέν 

bra

Η μετάβαση που λέγαμε από την παιδική ηλικία στην εφηβεία; Συν του ότι είναι κάτι εντελώς καινούριο για εσένα, είναι και λίγο μπλέξιμο τα νούμερα. Για να μην κάνεις λοιπόν λάθος, διάβασε εδώ πώς θα διαλέξεις σωστά το ιδανικό σουτιέν για εσένα. 

3. Αγοράζεις ρούχα ή αξεσουάρ μόνο και μόνο γιατί οι γονείς σου είπαν όχι 

chill-pill

Αυτό το εξαιρετικά κοντό μπλουζάκι που πήρες με τα χρήματα που σου έδωσαν οι συγγενείς το Πάσχα και το φόρεσες ελάχιστες φορές και οι γονείς σου δεν είχαν ιδέα; Ναι σε αυτό αναφέρομαι! #truestory

4. Αγόρασες ένα ρούχο ή αξεσουάρ μόνο και μόνο επειδή το είδες να το φοράει αυτή η κοπέλα που ζηλέυεις πολύ το στιλ της και θέλεις να το αντιγράψεις. 

cool

Δεν χρειάζεται να είναι ίδιο αλλά παρόμοιο. Το αποτέλεσμα βέβαια σε εσένα δεν είναι το ίδιο και τελικά καταλήγεις να είσαι ένα κακό αντίγραφο. 

5. Αγοράζεις ρούχα από αυτό το μαγαζί που δεν σου αρέσει επειδή όλοι ψωνίζουν από εκεί 

shopping

Κάθε φορά, νομίζεις ότι θα βρεις κάτι που σου αρέσει αλλά τελικά παίρνεις κάτι που έστω νιώθεις ότι σου ταιριάζει μέχρι να το συνηθίσεις πάνω σου, χωρίς όμως να σου αρέσει ποτέ τελικά. 

6. Όταν φοράς κάτι μόνο και μόνο για να αρέσει στο αγόρι που γουστάρεις 

wedding

Αυτό μπορεί να είναι κάποιο περίεργο μπλουζάκι που μπορεί να του τραβήξει την προσοχή ή ακόμα κι ένα μπλουζάκι με το αγαπημένο του συγκρότημα, που εσύ όμως δεν έχεις ιδέα!

7. Κυκλοφορείς με παρόμοια συνολάκια με την κολλητή σου 

matching

Αν το κάνετε μια και δύο φορές δεν υπάρχει πρόβλημα, αλλά αν κάθε μέρα κυκλοφορείτε με παρόμοια ρούχα, στο τέλος θα είστε σαν δίδυμα. 

8. Όταν προσπαθείς πάρα πολύ να μιμηθείς το στιλ της αγαπημένης σου celebrity 

rihanna-clothes

Εσύ το κάνεις με όλες τις καλές προθέσεις και κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς αλλά ας παραδεχτούμε το γεγονός ότι όλες αυτές έχουν ένα ολόκληρο επιτελείο που τις ακολουθούν και έχουν φυσικά και τα χρήματα για να το κάνουν. Προσπάθησε λοιπόν να αφομοιώνεις στοιχεία που σου αρέσουν και να μην αντιγράφεις κάθε post στο Instagram. 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ