Θρίλερ με το Airbus: Δεν αποκλείουν τρομοκρατικό χτύπημα- Δείτε το βίντεο της εξαφάνισης

19 Μαΐου 2016
Το αεροσκάφος της EgyptΑir συνετρίβη νότια της Καρπάθου, εντός του αιγυπτιακού εναερίου χώρου, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP) πηγή της ελληνικής υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας.

«Περί τις 03.29 ώρα Ελλάδος , την ώρα που βρισκόταν στον αιγυπτιακό εναέριο χώρο, το αεροσκάφος εξαφανίσθηκε από τα ελληνικά ραντάρ...συνετρίβη σε απόσταση περίπου 130 μιλίων από το νησί της Καρπάθου», διευκρίνισε η πηγή.

Το Airbus A320, της πτήσης MS804, στην οποία επέβαιναν συνολικά 66 άνθρωποι, βρισκόταν σε ύψος 37.000 ποδών και είχε εισέλθει στον αιγυπτιακό εναέριο χώρο, όταν εξαφανίσθηκε από τα ραντάρ στις 02.45 ώρα Καΐρου (03.45 ώρα Ελλάδος), σύμφωνα με την αιγυπτιακή αεροπορική εταιρεία.


Photo published for EgyptAir flight 'disappears' from radar

 
Δείτε σε βίντεο τα πλοία που έχουν σπεύσει στη θαλασσία περιόχη όπου γίνονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του αεροσκάφους:Η εφημερίδα «Ahram» της Αιγύπτου, αναφέρει ότι ο πιλότος δεν έκανε κάποια κλήση έκτακτης ανάγκης, πριν από την εξαφάνιση του αεροσκάφους, ενώ και στην επικοινωνία που είχαν οι Ελληνες ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας με το πλήρωμα θαλάμου της πτήσης δεν υπήρξε καμία αναφορά για κάποιο πρόβλημα.

Το υπουργείο Πολιτικής Αεροπορίας της Αιγύπτου, συγκεντρώνει στοιχεία για την τεχνική κατάσταση του αεροσκάφους, που εξαφανίστηκε στη Μεσόγειο, ενώ την ίδια ώρα, αξιωματούχος του αεροδρομίου στο Παρίσι, αρκέστηκε στην εξής δήλωση: «Το αεροσκάφος δεν προσγειώθηκε. Αυτό μπορούμε να πούμε για την ώρα».

Η Ελλάδα συμμετέχει στην έρευνα για τον εντοπισμό του αεροσκάφους

 

 www.real.gr
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ