Εντονη αντιπαράθεση Αδωνι-Τσακαλώτου χθες στη Βουλή

20 Μαΐου 2016

Στην αντιπαράθεση μεταξύ του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου και του βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου ενεπλάκη ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης.

Συγκεκριμένα, απευθυνόμενος στον κ. Κωνσταντινόπουλο ο υπουργός Οικονομικών είπε: «Σας παρακολουθώ δύο χρόνια, μια φορά να κάνετε διακοπή και να πείτε κάτι σοβαρό που βοηθάει τη συζήτηση, δεν το έχω προσέξει».

Τότε ο Άδωνις Γεωργιάδης απευθυνόμενος στο Προεδρείο της Βουλής ανέφερε: «Κυρία Πρόεδρε επιτρέπεται να λέει αυτά ο υπουργός; Επιτρέπεται ο υπουργός να προσβάλλει συναδέλφους;».

«Τι είσαι, ο Τζον Γουέιν της πολιτικής;», αναρωτήθηκε ο κ. Τσακαλώτος, απευθυνόμενος στον Αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας.

«Μην έχεις ύφος. Τα ξεπουλάς όλα» του απάντησε ο κ. Γεωργιάδης.

«Εσύ τι είσαι;», τον ρώτησε ο κ. Τσακαλώτος.

«Δεν έχει τέτοια σήμερα. Θα πιείτε όλο το πικρό ποτήρι γι’ αυτά που κάνετε. Τόσα χρόνια ήσασταν εναντίον των ιδιωτικοποιήσεων και τώρα ιδιωτικοποιείτε τα πάντα για να μείνετε βουλευτές», πρόσθεσε ο κ. Γεωργιάδης ενώ απευθυνόμενος στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ είπε: «Εσείς βουλώστε το και σκύψτε το κεφάλι».

«Είσαι γραφικός» απάντησε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος με τον κ. Γεωργιάδη να λέει στην Πρόεδρο: «Να βγάλει τον σκασμό ο κ. Τσακαλώτος. Δίνει 99 χρόνια τη δημόσια περιουσία και μιλάει;»

Πηγή: enikos.gr, newsbomb.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Σεισμός 6,1 Ρίχτερ στο Ιράν
Τα νέα της ημέρας
Σεισμός 6,1 Ρίχτερ στο Ιράν