Σούζαν Σάραντον: Θέλει να κάνει ταινία πορνό

20 Μαΐου 2016

Tα μελλοντικά της σχέδια αποκάλυψε η Σούζαν Σάραντον, μιας και θέλει να σκηνοθετήσει ταινία πορνό 

"Έχω ήδη απειλήσει ότι θα ξεκινήσω να κάνω πορνό στα 80 μου" ανέφερε η σταρ στην 25η επέτειο της φεμινιστικής ταινίας «Θέλμα & Λουίζ» στις Κάννες όπου παρευρέθηκε μαζί με την συμπρωταγωνίστριά της Τζίνα Ντέιβις.

spl1284427_001.jpg
Τόνισε μάλιστα πως η βιομηχανία της της πορνογραφίας θα επωφεληθεί αν οι γυναίκες αναλάβουν δράση. 

«Δεν έχω παρακολουθήσει αρκετές ταινίες πορνό για να γνωρίζω ακριβώς τα προβλήματα στη θεματική της. Γνωρίζω ωστόσο ότι οι περισσότερες παραγωγές ερωτικού κινηματογράφου είναι σκληρές και δεν δείχνουν την ηδονή μέσα από την οπτική μιας γυναίκας» ανέφερε χαρακτηριστικά σύμφωνα με τους Times και πρόσθεσε: «Oπότε έχω πάρει την απόφαση. Όταν βαρεθώ να παίζω θα σκηνοθετήσω πορνό».

spl1281768_003.jpg


Μάλιστα, θυμήθηκε και ένα συμβάν από τα γυρίσματα του «The Hunger» όταν γυρνούσε την βαμπιρική, ομοφυλοφιλική ερωτική της σκηνή μαζί με την Κατρίν Ντενέβ.

Όπως είπε, όταν ο σκηνοθέτης της πρότεινε να πιει λίγο αλκοόλ για να μπορέσει να γυρίσει τις ερωτικές περιπτύξεις με τη Γαλλίδα ντίβα του κινηματογράφου με άνεση η Σάραντον απάντησε: «Μιλάς σοβαρά; Πρέπει να είσαι μεθυσμένος για να κάνεις σεξ με την Κατρίν Ντενέβ; Δεν θα το έλεγα! Δεν θα είναι πιο ενδιαφέρον αν το κάνεις με τη θέληση σου;».

Πηγή: star.grΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανακαλύψτε το παιδί που κρύβεται μέσα σας και αλλάξτε τη ζωή σας
Η απουσία συνειδητής επαφής με το παιδί...
Πώς αναγνωρίζουμε τους εγωιστές ανθρώπους;
Τι είναι οι εγωιστές; Κάποτε μου είπε...