Πεντανόστιμη Πανακότα!

<h3>Υλικά συνταγής</h3>
<p> </p>
<ul class="ingredients">
<li><span><strong>500 γρ.</strong> <span>κρέμα γάλακτος 35%</span></span></li>
<li><span><strong>100 γρ.</strong> <span>ζάχαρη</span></span></li>
<li><span><strong>2</strong> <span>ζουμερά λεμόνια μέτρια, μόνο το χυμό</span></span></li>
<li><span><strong></strong><span>λίγα φύλλα δυόσμο, βασιλικό ή μέντα</span></span></li>
</ul>
<div> </div>
<div>
<div class="time"><strong>Εκτέλεση</strong></div>
<div class="time"><strong><br /></strong></div>
<div id="fragment-1" class="news_body"><span>Σε κατσαρόλα βάζουμε όλα τα υλικά, καθώς και βασιλικό, δυόσμο ή μέντα για άρωμα. <br />Ανακατεύουμε με σύρμα να έρθουν σε σημείο βρασμού, στους 100 βαθμούς.<br />Μοιράζουμε σε ποτήρια και παγώνουμε στο ψυγείο για μερικές ώρες. <br />Φανταστικό, δροσερό, εύκολο, οικονομικό και χωρίς ζελατίνη.  </span></div>
<div class="news_body"><span><br /></span></div>
</div>

Σχετικά άρθρα