6 παιχνίδια για το κινητό σου που δεν χρειάζονται ίντερνετ

23 Μαΐου 2016

Τελείες που ενώνονται και... οι πιο περίεργοι τρόποι που μπορείς να πεθάνεις σε ατέλειωτη διασκέδαση στο κινητό σου. Αν βαρέθηκες το Candy Crush ή το αδερφάκι του, το Candy Crash Saga και θέλεις κάτι εξίσου διασκεδαστικό για να περνάς την ώρα σου, θα βρεις σίγουρα εξαιρετικά ενδιαφέρουσες τις παρακάτω εφαρμογές, που μπορείς να κατεβάσεις –φυσικά- δωρεάν και καλύπτουν όλα τα γούστα.

1. Two Dots

Το σίκουελ του Dots έχει όλα τα όμορφα στοιχεία του πρώτου αλλά και πολλά παραπάνω. Πάλι προσπαθείς να ενώσεις τις τελείες αλλά αυτή τη φορά κερδίζεις και power-ups και objectives. 

2. Stack

 

Το μόνο που έχεις να κάνεις σε αυτό το παιχνίδι είναι να στοιβάξεις τις πλάκες που πέφτουν όσο πιο ψηλά μπορείς. Όσο στοιβάζεις, οι πλάκες μικραίνουν! Θα τα καταφέρεις μέχρι το τέλος;

3. ERA TD

 

Κι ένα παιχνίδι στρατηγικής, χωρίς όμως να είναι και ένα από τα συνηθισμένα. Δίνει έμφαση στη στρατηγική και στις τακτικές έχοντας πολλά επίπεδα αλλά και μάχες.

4. Spotlight: Room Escape

Έχεις μάλλον κατλάβει την τρέλα με τα escape rooms. Σε αυτό το παιχνίδι αινιγμάτων, καλείσαι να σκεφτείς και να λύσεις γρίφους και αινίγματα για να αποδράσεις από το δωμάτιο, όπως ακριβώς θα έκανες σε ένα escape room με την παρέα σου

5. Shadow Fight 2

Σου αρέσουν τα παιχνίδια που ρίχνεις... ξύλο; Με αυτό το παιχνίδι, έχεις άπειρες δυνατότητες σε όπλα σε συνδυασμό με ωραία γραφικά, ενώ παράλληλα παλεύεις ως... σκιά.

6. Dumb Ways to Die

 

Aν ψάχνεις κάτι διασκεδάστικο, αυτό είναι το ιδανικό παιχνίδι για εσένα. Μπορείς να προστατευτείς από ένα τρένο που έρχεται κατά πάνω σου; Πόσο μπορείς να επιβιώσεις χωρίς να... πεθάνεις; Κι αν δεν σου φτάνει μόνο το πρώτο μέρος, κατέβασε και το sequel, Dumb Ways to Die 2!


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανακαλύψτε το παιδί που κρύβεται μέσα σας και αλλάξτε τη ζωή σας
Η απουσία συνειδητής επαφής με το παιδί...
Πώς αναγνωρίζουμε τους εγωιστές ανθρώπους;
Τι είναι οι εγωιστές; Κάποτε μου είπε...