Διπλωματικό επεισόδιο στο δείπνο ηγετών στην Κωνσταντινούπολη- Δεν πήγε ο Αναστασιάδης

24 Μαΐου 2016

Διπλωματικό επεισόδιο σημειώθηκε στο δείπνο των ηγετών στο περιθώριο της Συνόδου της Κωνσταντινούπολης καθώς ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης αποφάσισε να μην παραστεί στο δείπνο που παρέθεσε ο Τούρκος Πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΙ, ο κ. Αναστασιάδης όταν πληροφορήθηκε ότι καλεσμένος ήταν και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί αποφάσισε να μην λάβει μέρος στο δείπνο που διοργανώθηκε στο παλάτι Ντολμά Μπαχτσέ.

Όπως μεταδίδει η κυπριακή ιστοσελίδα philenews.com «παρά τις διαβεβαιώσεις που δόθηκαν στον Νίκο Αναστασιάδη ότι ο Μουσταφά Ακιντζί δεν θα συμμετείχε στις διεργασίες της Συνόδου, τελικά κατέφθασε στην Κωνσταντινούπολη για να λάβει μέρος στο δείπνο που έγινε προς τιμήν των αρχηγών κρατών.»

«Η αιφνίδια άφιξη του Τουρκοκύπριου ηγέτη – η οποία κρατήθηκε μυστική μέχρι την τελευταία στιγμή – ανάγκασε τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας να ακυρώσει τη συμμετοχή του στο επίσημο δείπνο, το οποίο κατά τ’ άλλα διοργανώθηκε για τους αρχηγούς των κρατών» αναφέρει ο Φιλελεύθερος. 

Πηγή: enikos.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Απιστία: Για ποιους λόγους συμβαίνει και τι δείχνει
Στην περίπτωση της απιστίας, η πρώτη...
Πώς μπορούμε να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση;
Γιατί χάνουμε την αυτοπεποίθηση μας;...
Πρόβλημα στη σχέση: Τι να κάνεις όταν ο άλλος απομακρύνεται;
Δεν επικοινωνούμε με τον σύντροφό μου....