Πώς απάντησε η Ελεονώρα Μελέτη σχετικά με την αποχώρησή της από το κανάλι Epsilon

24 Μαΐου 2016

Παρελθόν αποτελεί η παρουσιάστρια από το δυναμικό του τηλεοπτικού σταθμού. Το κανάλι φαίνεται πως κατήγγειλε το συμβόλαιο συνεργασίας. Η απάντηση της Μελέτη από το twitter με... αγάπη από τη Βόρεια Κορέα.

Το χρονικό μιας προαναγγελθείσας ρήξης ήρθε να επιβεβαιώσει και να δώσει οριστικό τέλος σήμερα, με ανακοίνωση του της τηλεόρασης Epsilon. Η παρουσιάστρια και μέχρι πρότινος ανκοργούμαν του δελτίου ειδήσεων Ελεονώρα Μελέτη, αποτελεί παρελθόν για τον τηλεοπτικό σταθμό ο οποίος σε σχετική του ανακοίνωση αναφέρει:

 "Ο τηλεοπτικός σταθμός EPSILON TV ανακοινώνει την λήξη της συνεργασίας του με την παρουσιάστρια Ελεονώρα Μελέτη στην οποία εύχεται καλή συνέχεια και καλή επιτυχία στα επόμενα επαγγελματικά της βήματα".

Η είδηση δεν ξάφνιασε κανέναν από όσους είχαν παρακολουθήσει τις τεταμένες σχέσεις του καναλιού με την παρουσιάστρια από το περασμένο φθινόπωρο. Η Ελεονώρα Μελέτη είχε στείλει εξώδικο στο σταθμό αφού το σκηνικό του δελτίου ειδήσεων παρουσίαζε δεν είχε ολοκληρωθεί στην ώρα του, με αποτέλεσμα να απομακρυνθεί από αυτό. Αρχικά, ο διευθυντής του σταθμού Μένος Φουρθιώτης, είχε ανακοινώσει πως το γεγονός αυτό δεν αλλάζει τίποτα στις σχέσεις του Epsilon με την παρουσιάστρια που θα εξακολουθούσε να παρουσιάζει την βραδινή της εκπομπή Hashtag.

Ένα καλημέρα στο twitter, συνοδευόμενο από τον χαμογελαστό ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν ήταν η απάντησή της. 

Η Ελεονώρα Μελέτη παρουσίασε το Hashtag ως και την περασμένη Κυριακή, χωρίς να ξέρουμε αν υπάρχει κάποια εκπομπή "κάβα" ή αν με αυτό τον τρόπο ρίχνει αυλαία και το τηλεοπτικό αυτό προϊόν. Η τελευταία κόντρα των δύο πλευρών, αφορούσε σε μια συνέντευξη της παρουσιάστριας σε εβδομαδιαίο περιοδικό. Όπως φαίνεται, το Epsilon με επιστολή του ζητούσε από το έντυπο να μην δημοσιεύσει τη συνέντευξη, με τη Μελέτη να ανταπαντά με δική της επιστολή που ζητούσε από τον τηλεοπτικό σταθμό να κάνει πίσω.

Πηγή: news247ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Θεωρώ ότι είμαι κοντός. Πώς μπορώ να ψηλώσω;
Ενδοκρινολογία/Διαβητολογία
Θεωρώ ότι είμαι κοντός. Πώς μπορώ να ψηλώσω;
Ρύζι με τόνο
Light & Υγιεινά
Ρύζι με τόνο
Πώς θα βοηθήσω κάποιον με διατροφική διαταραχή;
Οδηγός βοήθειας για συγγενείς/φίλους...
Άγχος και αλκοόλ: Τι συμβαίνει όταν συνδυάζονται;
Ούτε το αλκοόλ δεν μου μειώνει το άγχος,...
Φίλοι VS σχέση: Ποιος θα επικρατήσει;
Να τον αφήσω να φύγει και να είμαι διπλά...