Ρολό κιμά γεμιστό με πιπεριές Φλωρίνης και φέτα!

<p><strong>Υλικά για 10 άτομα<br /></strong></p>
<ul>
<li>1 1/2 κιλό κιμάς, μοσχαρίσιος</li>
<li>500 γρ. κιμάς, χοιρινός</li>
<li>2 κρεμμύδια, τριμμένα</li>
<li>200 γρ. ψωμί, μουλιασμένο και καλά στυμμένο</li>
<li>1 ντομάτα, τριμμένη</li>
<li>2 αβγά</li>
<li>1 ματσάκι μαϊντανό, ψιλοκομμένο</li>
<li>20 ml ξίδι</li>
<li>80 ml έ.π. ελαιόλαδο</li>
<li>1 κ.σ. ρίγανη</li>
<li>αλάτι και πιπέρι</li>
<li>Για τη γέμιση</li>
<li>8 πιπεριές Φλωρίνης, σε βάζο</li>
<li>250 γρ. φέτα, σε μπαστουνάκια</li>
</ul>
<p><strong>Εκτέλεση</strong></p>
<ol>
<li>Αναμειγνύουμε όλα τα υλικά για τον κιμά και ζυμώνουμε καλά. Σκεπάζουμε και αφήνουμε να ενωθούν οι γεύσεις στο ψυγείο για 1 ώρα τουλάχιστον.</li>
<li>Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180<sup>ο</sup>C. Χωρίζουμε τον κιμά σε 2 ίσα μέρη και ανοίγουμε το καθένα σε 1 μεγάλο κομμάτι λαδόκολλα.</li>
<li>Γέμιση: Μοιράζουμε τις πιπεριές και τη φέτα και στα 2 μέρη και τα πλάθουμε σε ρολό. Λαδώνουμε κάθε ρολό, το κλείνουμε στη λαδόκολλα και έπειτα το τυλίγουμε με αλουμινόχαρτο. Βάζουμε τα ρολά σε ταψί, και ψήνουμε για 35 λεπτά.</li>
</ol>
<p><span style="color: #c00000;"><strong>Tip</strong></span></p>
<p>Σερβίρουμε το <a class="autolink" href="http://www.imommy.gr/syntages/meat/article/634/rolo-kempap/&amp;reftagarticle=1422&amp;reftag=%CF%81%CE%BF%CE%BB%CF%8C" target="_self">ρολό</a> με μια πικάντικη κόκκινη σάλτσα.</p>
<p> </p>
<p><span>http://www.imommy.gr/</span></p>

Σχετικά άρθρα