Πατατοσαλάτα με ρόδι και φρέσκο κρεμμυδάκι!

<h3>Υλικά συνταγής</h3>
<p> </p>
<ul class="ingredients">
<li><span><strong>6</strong> <span>μέτριες πατάτες</span></span></li>
<li><span><strong>2</strong> <span>καρότα ψιλοκομμένα</span></span></li>
<li><span><strong>1</strong> <span>ξερό κρεμμύδι τριμμένο</span></span></li>
<li><span><strong>2-3 </strong><span>φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα</span></span></li>
<li><span><strong>2 κλωνάρια </strong><span>σέλερι ψιλοκομμένο</span></span></li>
<li><span><strong>2 κ.σ. </strong><span>μαϊντανός ψιλοκομμένος</span></span></li>
<li><span><strong>1 φλ. τσαγιού </strong><span>μαγιονέζα</span></span></li>
<li><span><strong>1</strong> <span>λεμόνι (χυμός)</span></span></li>
<li><span><strong>2 κ.σ. </strong><span>ξίδι</span></span></li>
<li><span><strong>1/4 φλ. τσαγιού </strong><span>Ελαιόλαδο</span></span></li>
<li><span><strong>1 φλ. τσαγιού </strong><span>ρόδι καθαρισμένο</span></span></li>
<li><span><strong></strong><span>αλάτι</span></span></li>
<li><span><strong></strong><span>φρεσκοτριμμένο πιπέρι</span></span></li>
</ul>
<div> </div>
<div>
<div class="time"><strong>Εκτέλεση</strong></div>
<div id="fragment-1" class="news_body">
<p>Πλένουμε καλά τις πατάτες και τις βράζουμε μέχρι να μαλακώσουν, περίπου 30΄-40΄. Αφού κρυώσουν ελαφρά τις ξεφλουδίζουμε και τις τοποθετούμε σε σαλατιέρα. Τις λιώνουμε σε χοντρά κομμάτια με πιρούνι. Προσθέτουμε τα καρότα (ωμά και ψιλοκομμένα), το κρεμμύδι, τα φρέσκα κρεμμυδάκια με τα φύλλα τους, το σέλερι, τον μαϊντανό, το ρόδι. Περιχύνουμε με τη μαγιονέζα. Χτυπάμε σε ένα μπολ το ελαιόλαδο, το λεμόνι, το ξίδι, το αλατοπίπερο και περιχύνουμε τη σαλάτα. Ανακατεύουμε όσο οι πατάτες είναι ακόμα ζεστές. Παγώνουμε τη σαλάτα και τη σερβίρουμε.</p>
<p> </p>
<p> </p>
<p><a href="http://www.argiro.gr">http://www.argiro.gr</a></p>
<p> </p>
</div>
</div>

Σχετικά άρθρα