Με την Σελήνη στον Κριό είναι σήμερα Τρίτη 31/5 τα άστρα!

31 Μαΐου 2016

Με δυναμική διάθεση ξεκινά η τελευταία μέρα του Μαΐου και με κυρίαρχη την ενέργεια της Σελήνης, η οποία στις 4:09 τα ξημερώματα περνά στο ζώδιο του Κριού. Έτσι, το διήμερο που ακολουθεί, μας προτρέπει να περάσουμε στη δράση, να κινηθούμε με πιο γρήγορους ρυθμούς και να αναλάβουμε πρωτοβουλίες!

Τα άστρα την Τρίτη, 31 Μαΐου 2016, με την Σελήνη στον Κριό

 

Είναι έντονη η επιρροή αυτής της Σελήνης, μια και έχει την τάση να σε βγάζει από τη… βολή σου και σε αναγκάζει να δράσεις, ακόμη και παρορμητικά, αυθόρμητα, χωρίς δεύτερη σκέψη… Σε βάζει στο παιχνίδι δυναμικά και σου δίνει την δυνατότητα να διεκδικήσεις έντονα και μαχητικά οτιδήποτε επιθυμείς!

Σελήνη σε εξάγωνο με Αφροδίτη και Ήλιο

Στις 7:09 το βράδυ, το εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη δημιουργεί ένα πιο ανάλαφρο κλίμα στην ψυχολογία, που βοηθά την επικοινωνία αλλά και την έκφραση του συναισθήματος, γεγονός που βελτιώνει κι εξισορροπεί τις σχέσεις μας.

Στις 10:10 το βράδυ, το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο δημιουργεί μια συναισθηματική ισορροπία, τόσο μέσα σου όσο και με τα πρόσωπα που συνυπάρχεις. Ιδιαίτερα θετική η επικοινωνία με τα κοντινά και αγαπημένα σου πρόσωπα, τους φίλους σου ή τον σύντροφό σου… 

Ποια ζώδια ευνοούνται από την Σελήνη στον Κριό

ΚριοίΛέοντες και Τοξότες, ευνοείστε ιδιαίτερα από την ευεργετική ενέργεια αυτής της Σελήνης και των όψεων που σχηματίζει....

 

Πηγή: www.myastro.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ