Συγκινεί η Μαρία Μενούνος μετά την τρίτη εξωσωματική: «Όλη αυτή η προσπάθεια κοστίζει σωματικά και ψυχικά»

1 Ιουνίου 2016

Η Maria Menounos μπήκε πρόσφατα για τρίτη φορά στο χειρουργείο, προκειμένου να κάνει ξανά εξωσωματική γονιμοποίηση και να καταφέρει να μείνει έγκυος.

Όλο αυτό το διάστημα η ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια μοιραζόταν μέσω social media τις σκέψεις της ή ακόμα και φωτογραφίες από τις προσπάθειές της και οι διαδικτυακοί της φίλοι και θαυμαστές της έδιναν δύναμη. Χθες το βράδυ, η Menounos ανήρτησε ακόμα ένα στιγμιότυπο που τη δείχνει με μαγιό –σε άψογη φόρμα- στην παραλία.

«Μετά από μήνες και μήνες θεραπείας για τις εξωσωματικές δεν ένιωθα ο εαυτός μου. Είμαι χαρούμενη που μπορώ να δημοσιεύσω αυτή τη φωτογραφία και να πω πως μπορώ πλέον να αισθάνομαι πως είμαι ο εαυτός μου ξανά. Όλη αυτή η προσπάθεια κοστίζει σωματικά και ψυχικά. Μετά από μερικές εβδομάδας σκληρής προπόνησης κατάφερα να ξανακερδίσω τον εαυτό μου! Όποια έχει κάνει εξωσωματική γονιμοποίηση με καταλαβαίνει. Αυτές οι διακοπές μου ήταν τόσο απαραίτητες και νιώθω ευλογημένη που μπορώ να τις απολαύσω!» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίες και συγκίνησε τους χρήστες του Instagram.

Δείτε την εικόνα:

Πηγή: peoplegreece.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ