Σάρον Στόουν: Γιατί βαρέθηκε τα ραντεβού και τι ψάχνει σε έναν άντρα

1 Ιουνίου 2016

«Σε αυτό το σημείο της ζωής μου παίρνω περισσότερη ικανοποίηση από ένα χαμόγελο, από το γέλιο και από μια ζεστή κουβέντα», εξηγεί η ηθοποιός

Η Σάρον Στόουν είναι όμορφη, σέξι και 58 ετών. Η Αμερικανίδα ηθοποιός φωτογραφήθηκε για το περιοδικό AARP μαζί με τις Jane Fonda και Alfre Woodard και έδειχνε φρέσκια και ανανεωμένη παρά την ηλικία της.

Leading Ladies, Alfre Woodard, Jane Fonda and Sharon Stone

Στη συνέντευξη που παραχώρησε εξήγησε γιατί βαρέθηκε τα ραντεβού: «Προφανώς είναι πολύ εύκολο να βγω ραντεβού με κάποιον. Αλλά για μένα η ζωή είναι τόσο ανόητη και βαρετή. Δεν μου αρκεί να βγω απλά ένα ραντεβού ή να κάνω σεξ με έναν άγνωστο» και συνέχισε:

«Σε αυτό το σημείο της ζωής μου παίρνω περισσότερη ικανοποίηση- σωματική, πνευματική, συναισθηματική- από ένα χαμόγελο, από το γέλιο, από μια ζεστή κουβέντα και όχι από κάποιον που είναι ωραίος και σέξι. Εχει σημασία ο τρόπος που σε κοιτάζει ένας άνδρας. Πως φαίνεται στα μάτια σου. Αυτό θέλω όταν είμαι με κάποιον, δεν με μοιάζει το σεξ».


Η τελευταία σχέση της Σάρον Στόουν ήταν με τον κατά πολλά χρόνια μικρότερό της ηθοποιό David DeLuise. Και πριν από αυτόν ήταν με το μοντέλο Martin Mica. 

Η ηθοποιός είπε επίσης: «Εχω σταματήσει να αναλύω τα πάντα και αυτό μου επιτρέπει να αναπνέω και να ζω καλύτερα. Είναι σημαντικό να είσαι σίγουρος για τον εαυτό σου». Μετά από ένα δυνατό εγκεφαλικό και πολλά προβλήματα υγείας η Σάρον λέει «το ότι ζω είναι πολύ σημαντικό».Η ξανθιά σεξοβόμβα στη φωτογράφηση για το περιοδικό φορούσε ένα εφαρμοστό μαύρο φόρεμα που αναδείκνυε το καλλίγραμμο κορμί της και σίγουρα δεν φαίνεται για γυναίκα 58 ετών.

Πηγή: protothema.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ