Συνέντευξη με έναν 24χρονο που κάνει σεξ μόνο με μεγάλες γυναίκες: Γιατί;

1 Ιουνίου 2016

Συμβαίνει και μάλιστα πολύ συχνά. Αν και πολλές γυναίκες δεν το παραδέχονται, λατρεύουν το σεξ με μικρότερους άνδρες. Και οι άνδρες παθιάζονται μαζί τους. Είναι το Οιδιπόδειο σύμπλεγμα; Είναι η εμπειρία που τους κερδίζει; Όπως και να έχει οι μεγαλύτερες γυναίκες είναι φαντασίωση πολλών αρσενικών και όταν η φαντασίωση πραγματοποιείται το σεξ μετατρέπεται σε μια πραγματική έκρηξη ηδονής για εκείνους.

Διαβάσαμε την εξομολόγηση ενός νέου ανδρα 24 ετών που περιγράφει το σεξ με μεγαλύτερες γυναίκες. Στη συνέντευξη που ακολουθεί εξηγεί γιατί το βρίσκει συναρπαστικό. 

Πόσο μεγάλη διαφορά ηλικίας έχεις με τη σεξουαλική σου παρτενέρ;

Είναι 40 ετών οπότε υπολογίστε έχουμε 16 χρόνια διαφορά. Με τις γυναίκες που κάνω έρωτα συνήθως έχουμε μια τέτοια διαφορά ηλικίας 12 με 16 έτη.

Πότε έκανες πρώτη φορά σεξ με μεγαλύτερη γυναίκα;

Παλαιότερα πήγαινα με κοπέλες της ηλικίας μου. Όταν έγινα δεκαοκτώ, γνώρισα σε ένα μπαρ μια γυναίκα περίπου στα 30. Μου άρεσε πολύ, έκανε πράγματα στο κρεβάτι που καμιά άλλη δεν είχε κάνει... Αλλά το πραγματικό μου κόλλημα ξεκίνησε με μια κοπέλα που γνώρισα από το διαδίκτυο. Ήμουν είκοσι τότε και εκείνη περίπου 37. Η εμπειρία ήταν τόσο μοναδική από τότε νομίζω ότι παθιάζομαι με τις μεγαλύτερες γυναίκες. Ήταν το πιο ωραίο σεξ της ζωής μου.

Τι είναιο αυτό που σου αρέσει περισσότερο στις μεγαλύτερες;

Μου αρέσει πολύ η ωριμότητα με την οποία αντιμετωπίζουν την κάθε κατάσταση. Ο συνδυασμός αυτής της ωριμότητας γενικά στη συμπεριφορά τους με την τσαχπινιά μιας γυναίκας στο κρεβάτι είναι κάτι το απίστευτο. Η τελευταία κοπέλα μου είχε τη διάθεση να κάτσει μαζί μου και να ακούσουμε μουσική, να μιλήσουμε για τη μουσική αλλά και για όλα τα ενδιαφέροντά μου. Πώς να μη σε διεγείρει μια γυναίκα που δείχνει ότι ενδιαφέρεται για σένα τόσο πολύ! Και μόνο μια μεγάλη γυναίκα ξέρει πώς να σε φροντίσει, πώς να ασχοληθεί μαζί σου και να σου το δείξει.

Μειονεκτήματα υπάρχουν στη σεξουαλική αυτή σχέση;

Θα έλεγα ότι το μοναδικό μειονέκτημα είναι η κριτική των άλλων... Πολλές φορές η γυναίκα νιώθει ενοχές, σκέφτεται τι θα πει ο κόσμος αν μας δει μαζί.

Οι φίλοι σου τι λένε; Υπάρχουν αρνητικές αντιδράσεις;

Κάποιοι φίλοι μου το βρίσκιυν πολύ cool. Άλλοι πάλι χωρίς να το λένε, κοιτάνε με στραβό μάτι. Νομίζω ότι ειδικά στο σεξ πρέπει να κάνουμε αυτό που λέει η καρδιά μας, όχι αυτό που πιστεύουν οι άλλοι.

Ποια είναι η διαφορά της μεγάλύτερης γυναίκας από μια κοπέλα στην ηλικία σου, στο κρεβάτι;

Οι μεγαλύτερες γυναίκες βλέπεις ότι θέλουν να σε ικανοποιήσουν πιο πολύ. Δοκιμάζουν καινούργια πράγματα, δεν κολλάνε, σε σπρώχνουν να δοκιμάσεις και εσύ πράγματα διαφορετικά. Αυτό είναι κάτι που συναρπάζει. Οι μικρές πολλές φορές δεν ξέρουν τι θέλουν και αυτό είναι κάτι που δεν κρύβεται.

Τι είναι το καλύτερο που κάποια μεγαλύτερη γυναίκα έχει κάνει στο σεξ;

Θυμάμαι το πόσο καλό στοματικό σεξ είχε κάνει μια πρώην μου...

Παρεξηγεί ο κόσμος τους άνδρες που ποθούν πολύ μεγάλες γυναίκες σε ηλικία; Όχι, δεν είναι απλά φετίχ. Είναι μια ώριμη επιλογή και συνειδητή. Είμαστε και οι δυο ενήλικες, υπάρχει κάτι άσχημο στο να θέλουμε να απολαύσουμε μαζί τον έρωτα;

Ποια συμβουλή θα έδινες στους άνδρες που δεν έχουν δοκιμάσει σεξ με μια ώριμη γυναίκα;

Να μην προσπαθήσουν να προσποιηθούν κάτι άλλο από αυτό που είναι. Αν είσαι 25άρης δεν είναι ανάγκη να το παίξεις 40άρης για να την κερδίσεις. Επίσης είναι λογικό να μην έχετε τα ίδια ενδιαφέροντα να ανήκετε σε άλλους κόσμους. Καλό είναι να προσπαθείς να μπεις στον κόσμο της, να δείξεις ότι ενδιαφέρεσαι αλλά δεν είναι ανάγκη να αποδείξεις ότι ανήκεις σε αυτόν, γιατί δεν ανήκεις. 

 

 

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή άρθρων του boro.gr χωρίς την άδειά μας ή ενεργή πηγή www.boro.gr

 H αθέτηση του όρου θα θεωρείται κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας και θα διώκεται ποινικά. 

 

 

 

φωτό αρχείου

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ