Ντιπ γιαουρτιού με μυρωδικά από την μεσόγειο!

1 Ιουνίου 2016

Συστατικά:

500 γρ. γιαούρτι στραγγιστό

50 ml ελαιόλαδο

50 ml κρέμα από λευκό βαλσαμικό ξύδι με αρώματα εσπεριδοειδών

50 ml χυμό πορτοκάλι

2 σκόρδο πολτοποιημένο

2 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα

4 κ.σ. κάπαρη

3 κ.σ. φρέσκο δυόσμο

3 κ.σ. φρέσκια ρίγανη

3 κ.σ. φρέσκο θυμάρι

3 κ.σ. ψιλοκομμένο μαϊντανό

 

 

Οδηγίες:

Το πιο γρήγορο και γευστικό ντιπάκι γιαουρτιού που θα το αγαπήσετε και θα το φτιάχνετε αντικαθιστώντας ακόμα και το τζατζίκι.

Ψιλοκόβουμε το θυμάρι, την ρίγανη, τον δυόσμο και πολτοποιούμε το σκόρδο.

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί και στο τέλος ρίχνουμε την κάπαρη ολόκληρη και το φρέσκο κρεμμύδι.

Ανακατεύουμε ακόμη μία φορά ελαφρά και διακοσμούμε με λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό.

 

Συνοδεύουμε με ψητές πατάτες φούρνου.

Βουτάμε γευστικά σπιτικά τσιπς καλαμποκιού.



http://www.gourmed.gr/

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ