Κρύα μους από γιαούρτι με γλυκό κεράσι!

<div class="ingredients">
<div class="ingredients-left">
<h3 class="field-label">Συστατικά:</h3>
<div class="field field-name-field-recipe-ingredients field-type-text-long field-label-hidden">
<div class="field-items">
<div class="field-item even">
<p>1 φακελάκι (1 κουταλάκι) άγευστη ζελατίνη<br />2 κούπες γλυκό του κουταλιού κεράσι ελαφρά πολτοποιημένο <br />1/3 κούπα ζάχαρη<br />1/2 κουταλάκι βανίλια<br />1 κούπα γιαούρτι<br />1 κούπα κρύα Κρέμα γάλακτος πλήρης</p>
</div>
</div>
</div>
</div>
<div class="ingredients-right"> </div>
</div>
<div class="advertisement_area_1"> </div>
<div class="procedure">
<h3 class="field-label">Οδηγίες:</h3>
<div>
<p>Βάλτε 1/4 της κούπας πολύ κρύο νερό σε ένα κατσαρολάκι και αφήστε την ζελατίνη να μαλακώσει για ένα λεπτό.</p>
<p>Ζεστάνετε το μείγμα σε χαμηλή φωτιά, ανακατεύοντας μέχρι να διαλυθεί η ζελατίνη.<br /><br />Χτυπήστε στο μπλέντερ τα κεράσια, την ζάχαρη και την βανίλια.</p>
<p>Προσθέστε την ζελατίνη και χτυπήστε καλά.</p>
<p>Μεταφέρετε το μείγμα σε ένα μπολ και αναμίξατε με το γιαούρτι.<br /><br />Χτυπήστε την κρέμα γάλακτος  σε ένα παγωμένο μπολ μέχρι να στέκεται και αναμίξατε την απαλά με το μείγμα του γιαουρτιού.</p>
<p>Χωρίστε την μους σε 4 ποτήρια και βάλτε τα στο ψυγείο για τουλάχιστον 4 ώρες ή για ένα βράδυ.</p>
<p>Γαρνίρετε με στραγγισμένο γλυκό του κουταλιού κεράσι.</p>
<p> </p>
<p> </p>
<p>http://www.gourmed.gr/</p>
</div>
</div>

Σχετικά άρθρα