Μπρουσκέτα με κολοκυθάκια, πέστο και ντοματίνια!

1 Ιουνίου 2016

Συστατικά:

4 μεγάλες φέτες χωριάτικο ζυμωτό ψωμί

4 κολοκυθάκια

12 ντοματίνια

4 κουτ. γλυκού φρέσκο πέστο

4 κουταλιές της σούπας μαλακό τυρί από γιαούρτι

 

Οδηγίες:

Καθαρίζουμε και κόβουμε τα κολοκυθάκια σε λεπτές φέτες.

Τα ψήνουμε στην σχάρα ή στο σχαροτήγανο να μαλακώσουν και τα αφήνουμε να κρυώσουν.

Πλένουμε καλά και κόβουμε τα ντοματίνια στην μέση.

Φρυγανίζουμε το ψωμί και απλώνουμε επάνω λίγο πέστο, μετά το μαλακό τυρί και τα κολοκυθάκια με τα ντοματίνια.

Μόλις φτιάξατε το γευστικότερο καλοκαιρινό μεσημεριανό.

 

 

http://www.gourmed.gr/

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ