Οι αστρολογικές όψεις των ημερών: Ποια ζώδια πρέπει να προσέχουν!

2 Ιουνίου 2016

Ο Ιούνιος ξεκινά δύστροπα, δείχνοντας μας τα δόντια του από τις πρώτες κιόλας μέρες του ερχομού του. 
Ήλιος, Ποσειδώνας, Αφροδίτη και Κρόνος, δεν τα «βρίσκουν» μεταξύ τους και μας δυσκολεύουν τη ζωή, τη στιγμή που αρχίζει η πιο ωραία εποχή του χρόνου, το καλοκαίρι! 


Συγκεκριμένα:

Την Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016, ο Ήλιος από το ζώδιο των Διδύμων σχηματίζει Τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς
Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς του 2ου δεκαημέρου ή όσοι έχουν ωροσκόπο στα παραπάνω ζώδια, πρέπει να προετοιμαστούν για μία περίοδο αβεβαιότητας, ανασφάλειας και μεγάλης απογοήτευσης, λόγω της δίκης τους λάθος συμπεριφοράς, υποκινούμενη απόαυταπάτες και ουτοπίες. Ορισμένες προσδοκίες αποδεικνύονται άπιαστες και πολλέςελπίδες απατηλές. Οι ψευδαισθήσεις των συγκεκριμένων ζωδίων εξαλείφονται με τον πιο επώδυνο τρόπο, γι΄ αυτό καλό θα ήταν να μην πιστεύουν ότι βλέπουν ή ακούν, αλλά και οι ίδιοινα συμπεριφέρονται υπεύθυνα και έντιμα.

Οι απογοητεύσεις όμως δεν σταματούν εδώ αλλά πλήττουν και τον έρωτα για όλα τα ζώδια, αλλά κυρίως για όσους έχουν ζώδιο ή ωροσκόπο Δίδυμο, Παρθένο, Τοξότη και Ιχθύ, ιδίως του 2ου δεκαημέρου! Την Παρασκευή 3 Ιουνίου, η παροντική Διδυμίσια Αφροδίτη και ο απατηλός Ποσειδώνας στους Ιχθείς, αλλάζουν όλα μας τα δεδομένα, σχηματίζοντας όψηΤετραγώνου. Οι ερωτικές υποθέσεις χαρακτηρίζονται από αμφιβολία, θολά τοπία, μυστικά και ψέματα, απιστίες, προδοσίες και μεγάλες απογοητεύσειςΟικονομικές και επαγγελματικές απώλειες προσθέτονται επίσης στο μενού και ότι «παλάτια χτίστηκαν στην άμμο», γκρεμίζονται στα ξαφνικά… 

 


Την ίδια ημέρα, 3 του μήνα, Ο Ήλιος στους Διδύμους βρίσκεται ακριβώς απέναντι απόΚρόνο στο Τοξότη, σχηματίζοντας μία Αντίθεση που μας συνετίζει, αλλά και μας τιμωρεί για τυχόν επιπολαιότητα και λάθηΔίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς πρέπει να αποφύγουν ανώριμες συμπεριφορέςοφείλουν να ωριμάσουν άμεσα και να συνειδητοποιήσουν, με δυσάρεστο μάλλον τρόπο, πως η εποχή για την υπεύθυνη αντιμετώπιση των προβλημάτων και των δυσκολιών έχει έρθει. 

Όσον αφορά τα υπόλοιπα ζώδια, ο Λέοντας έχει να αντιμετωπίσει δυσκολίες στο φιλικό τομέα, ο Καρκίνος πρέπει να βρει τις ψυχικές του ισορροπίες, ο Ταύρος οφείλει να κάνειοικονομία, ο Κριός να διαχειριστεί σωστά τις κοινωνικές του σχέσεις, ο Υδροχόος θα αντιμετωπίσει ερωτικές απογοητεύσεις, ενώ ο Αιγόκερως εργασιακές, ο Σκορπιός πρέπει να τακτοποιήσει οικονομικές και αισθηματικές εκκρεμότητες και τέλος, ο Ζυγός που δεν πρέπει να υπεραισιοδοξεί για όλες τις υποθέσεις του, αλλιώς θα απογοητευτεί.

 

Πηγή: www.oroskopos.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ