Γιάννης Πάριος: Πώς απαντά σε όσους λένε ότι πρέπει να αποσυρθεί λόγω ηλικίας

2 Ιουνίου 2016

Κάτω από τον βράχο της Ακρόπολης, ο Γιάννης Πάριος παρουσίασε το νέο του δίσκο «Έλα μου, χαμογέλα μου», που αποτελείται από 12 ολοκαίνουργια τραγούδια.

Για τη νέα του αυτή δουλειά, ανέφερε: «Ήταν ανάγκη της ψυχής μου, τίποτα άλλο. Με ενδιαφέρει να τον αγκαλιάσουν και να τον αγαπήσουν» και ευχαρίστησε τους συνεργάτες του και όσους τον στηρίζουν σε όλη την πορεία της καριέρας του.

Ο Γιάννης Πάριος μίλησε στην κάμερα του Happy Day  και τα είπε «έξω απ’ τα δόντια». «Δεν έχω παράπονο γιατί και εσείς και ο κόσμος, ήταν κουβαρντάδες και από αισθήματα και από αγάπη. Για όλα χρειάζεται μία κουβέντα που την έχουμε ξεχάσει. Η αλήθεια. Η αλήθεια φαίνεται και στην δουλειά και στο βλέμμα και σε αυτά που λες», απάντησε μετά από ερώτηση για το αν του έχουν στερήσει το χαμόγελο.

Ωστόσο ο μεγάλος ερμηνευτής, δεν σταμάτησε εκεί. «Ο άνθρωπος που τον πονάνε γίνεται πιο σκληρός όταν ξέρει να συγχωράει κι εγώ το ξέρω καλά αυτό» είπε και πρόσθεσε: «Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν κακή πλευρά και βγάζουν μόνο αυτή. Εγώ τραγουδάω γιατί μπορώ. Και είναι πάρα πολλοί σαν και εμένα, στην ηλικία μου, στη θέση μου, στην γενιά μου που τραγουδάνε ακόμα υπέροχα και μπαίνουν στη μύτη κάποιων. Λένε “σκοτώνουν τα άλογα όταν γερνάνε”, εγώ θα πω κάτι άλλο “σκοτώνουν τα άλογα γιατί δεν μπορούν να αυτοκτονήσουν”».

Πηγή: peoplegreece.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ