Μάθε τί φανερώνουν οι όψεις της Σελήνης στον αστρολογικό σου χάρτη!

2 Ιουνίου 2016

Η Σελήνη είναι το ουράνιο σώμα που χτίζει το υποσυνείδητο μας και έτσι καθορίζει τον ψυχισμό μας και όλα τα συναισθήματα μας. Από την γέννηση μας, αναζητάμε ενστικτωδώς την Σελήνη μας, δηλαδή τη Μητέρα μας και η σχέση που θα διαμορφώσουμε μαζί της,  θα αντικατοπτρίζεται στις ενήλικες μας προτιμήσεις, αλλά και στον τρόπο που δίνουμε-παίρνουμε αγάπη. Αστρολογικά, η Σελήνη κυριαρχεί στο ζώδιο του Καρκίνου, το οποίο έχει έντονα υδάτινα στοιχεία, όπως την δεκτικότητα, ισχυρή διαίσθηση και συχνή κυκλοθυμία. Σημαντική, η θέση της Σελήνης στον αστρολογικό χάρτη και ανάλογα με τις όψεις που κάνει με τους προσωπικού μας πλανήτες επηρεάζει κατ’ αρχήν, το δέσιμο με την οικογένεια μας, την ιστορία μας και μετά τις συνήθειες –το επάγγελμα μας και τον γάμο μας. 

 

Οι όψεις Σελήνης - Ήλιου   

Θετικές όψεις :  Έχεις πλήρως αποδεχτεί τον εαυτό σου και οφείλεις την αυτοπεποίθηση, αλλά και την πραότητα του χαρακτήρα σου, στην ήρεμη, φυσιολογική ανατροφή σου. Ευαίσθητος, αν είσαι άντρας και δυναμική, αν είσαι γυναίκα, ξέρεις να συμπληρώνεις την/τον σύντροφο σου. Με αποφασιστικότητα, αντιμετωπίζεις τις δυσκολίες της ζωής, γνωρίζοντας να προστατεύεις το περιβάλλον σου και να καθησυχάζεις όλες τις ανησυχίες τους. Δεκτικός, συμβιβάζεσαι εύκολα και αποφεύγεις τους διαπληκτισμούς. Αντικρίζεις τη ζωή με σιγουριά και είσαι πεπεισμένος ότι θα πετύχεις. Συνήθως συνεχίζεις την οικογενειακή σου επιχείρηση και τιμάς τις ρίζες σου. Λατρεύεις τα παιδιά.

 

Αρνητικές όψεις : Δυσκολίες στην επικοινωνία με τον πατέρα και ένα πιθανό διαζύγιο των γονιών σου, σε έχει αποθαρρύνει να διαμορφώσεις ισχυρή προσωπικότητα-ταυτότητα. Συχνά αναποφάσιστος, δεν ξέρεις τι πρέπει να κάνεις, όταν τα πράγματα ζορίζουν και δεν εμπιστεύεσαι π

 

Οι όψεις  Σελήνης – Ερμή

Θετικές όψεις: Με αρκετά ανεπτυγμένο το αίσθημα της λογικής, ξεχωρίζεις τις κακοτοπιές, από μακριά και μετράς τα βήματα σου, με απόλυτα ακρίβεια. Καλές οι σχέσεις με τους συγγενείς σου και από μικρός, έχεις το προνόμιο να μετακινείσαι, να ταξιδεύεις, ζώντας έντονα την παιδική σου ηλικία. Συμπαθητικός, αρεστός στις παρέες, μπαίνεις εύκολα, στην καρδιά των γύρω σου και κερδίζεις όλες τις εντυπώσεις. Φοβερός ομιλητής, με πολλές γνώσεις, μια που η μνήμη σου είναι αξιοθαύμαστη, έχεις το κοινό σου που σε ακολουθεί παντού. Επαγγελματικά, διαπρέπεις σε νομικές σπουδές, στην πολιτική αλλά και στην ψυχολογία-ψυχανάλυση. Η οικογένεια σου είναι πολυμελής.

 

Αρνητικές όψεις: Εκφράζεις βιαστικά τα συναισθήματα σου, με αποτέλεσμα, να πέφτεις θύμα εκμετάλλευσης ή παρεξηγήσεων. Αρκετά κυκλοθυμικός, αλλάζεις διαθέσεις στο δευτερόλεπτο και εγκαταλείπεις την παρέα σου, χωρίς να δώσεις εξηγήσεις. Η σχέση σου, με την οικογένεια σου είναι  επιφανειακή, δηλαδή απουσιάζουν ισχυροί δεσμοί επικοινωνίας. 

 

Οι όψεις Σελήνης – Αφροδίτης

Θετικές όψεις : Με γλυκό παρουσιαστικό, εισπράττεις, από μικρή ηλικία την αγάπη, την κατανόηση και την συμπαράσταση, από το περιβάλλον σου και είσαι κλεισμένος σε μια ροζ γυάλα.. Η τέλεια σχέση με την μητέρα σου σε έχει κάνει αξιολάτρευτο παιδί και έναν τρυφερό ενήλικα. Εύκολα χαμογελάς, συγχωρείς και προχωράς παρακάτω , διαγράφοντας ότι και αν έχει συμβεί Αντιλαμβάνεσαι ασυνείδητα, τι θέλει το κοινό, ο κόσμος και διαπρέπεις στον κόσμο της μόδας ή του εκλεπτυσμένου τρόπου ζωής, όπως σε εστιατόρια γκουρμέ. Τέλειος οικογενειάρχης, απολαμβάνεις τη ζωή σαν να είναι παραμύθι. Καλή οικονομική κατάσταση.

Αρνητικές όψεις:  Συνήθως η τάση σου να προσκολλάσαι στην μητέρα σου, στερεί το δικαίωμα να είσαι ελεύθερος και ασυνείδητα, έχεις χάσει την πίστη στον εαυτό σου. Ανησυχείς συχνά για την γνώμη των άλλων και φοβάσαι να ανεξαρτητοποιηθείς, έτσι ώστε να μην εκφράζεις τα θέλω σου.


Οι όψεις Σελήνης – Άρη

Θετικές όψεις: Διακρίνεσαι για την ενεργητικότητα σου και είσαι πάντα έτοιμος να αναλάβεις όλα τα οικογενειακά βάρη και να ελαφρύνεις τα αγαπημένα σου πρόσωπα, από τις υποχρεώσεις τους. Από μικρός, ωριμάζεις γρήγορα και δεν φοβάσαι να δεσμευτείς, μια που θέλεις όλους να τους προστατεύεις. Είσαι σίγουρος για τον εαυτό σου και τολμάς να κάνεις την δική σου επιχείρηση, παίρνοντας όλα τα ρίσκα. Είσαι άριστος, εφόσον ασχοληθείς με την διακόσμηση σπιτιού και με εταιρίες παροχής υπηρεσιών. Έχεις πολύ μεγάλη απήχηση στο αντίθετο φύλο και είσαι σεξουαλικά άπιαστος.  Ποτέ δεν είσαι μόνος και σπάνια σε απορρίπτουν. Παραμένεις ακαταμάχητος.  

Αρνητικές όψεις: Προσκολλημένος στις επιθυμίες σου, αγνοείς την διάθεση των γύρω σου. Πιθανόν το οικογενειακό σου περιβάλλον να υπήρξε εχθρικό και δεν έχεις τις πλέον ευχάριστες αναμνήσεις, από την παιδική σου ηλικία. Θίγεσαι εύκολα και δεν δέχεσαι συμβουλές από κανένα.

 
Πηγή: www.oroskopos.gr
 

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Εξαρτήσεις: Ποια σημάδια προδίδουν τη χρήση κοκαΐνης;
Η κοκαΐνη είναι μία λευκή, κρυσταλλική,...
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...