Με προβλήματα η διανομή τροφίμων χθες στη Θεσσαλονίκη

2 Ιουνίου 2016

Ζέστη, ένταση, φωνές, ανοργανωσιά και λιποθυμίες συνέθεταν το σκηνικό της διανομής τροφίμων που πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ.

Χιλιάδες άνθρωποι σχημάτιζαν ατελείωτες ουρές κάτω από τον καυτό ήλιο, αναφέρει δημοσίευμα του "Eλεύθερου Τύπου".

Ηλικιωμένοι δεν άντεξαν την πολύωρη ταλαιπωρία και έχασαν τις αισθήσεις τους. Οι χιλιάδες δικαιούχοι έσπασαν τουλάχιστον τρεις φορές τα προστατευτικά κιγκλιδώματα και επιχείρησαν να προσεγγίσουν το σημείο της διανομής, με αποτέλεσμα να υπάρξει ένταση με τους ανθρώπους της ασφάλειας. Κι όλα αυτά για λίγο γάλα, κοτόπουλο, λάχανο, μήλα, πορτοκάλια, ελαιόλαδο, τυρί, σάλτσες, φακές, ζάχαρη και απορρυπαντικό πιάτων.

Οι 9.196 δικαιούχοι του Δήμου Θεσσαλονίκης που είναι εγγεγραμμένοι στο πρόγραμμα «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)» είχαν ραντεβού με την ταλαιπωρία.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι υπεύθυνοι του δήμου ανακοίνωσαν στους χιλιάδες πολίτες που βρίσκονταν στο περίπτερο 16 της ΔΕΘ ότι η διανομή θα καθυστερούσε επειδή χάλασε το φορτηγό ψυγείο που μετέφερε τα τρόφιμα. Έτσι, η διαδικασία δεν ξεκίνησε στις 9:00 το πρωί, με αποτέλεσμα να περιμένουν μέσα στο περίπτερο χιλιάδες κόσμου.

Πηγή: enikos.gr, thestival.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...