Τι λένε οι προβλέψεις για τα ερωτικά των ζωδίων το Σαββατοκύριακο 4 και 5 Ιουνίου 2016;

3 Ιουνίου 2016

Πρώτο Σαββατοκύριακο του καλοκαιριού και σίγουρα ο έρωτας είναι σίγουρα ένα θέμα που θα μας απασχολήσει! Οι όψεις του Σαββατοκύριακου μας βάζουν μυαλό και αν προσέξουμε την συμπεριφορά μας, τα αποτελέσματα θα είναι μόνο θετικά!

 

Λέμε Όχι στις Υπερβολές!

Το Σάββατο 4 Ιουνίου 2016, με την όψη Τετραγώνου Ήλιου-Δία, αποφεύγουμε όσο μπορούμε ανυπομονησία, υπερβολές, αβάσιμη υπεραισιοδοξία, μεγάλα λόγια, σπατάλες και κυρίως επιπολαιότητα! Η όψη αυτή μας μετατρέπει σε ανυπάκουα, κακομαθημένα και παρορμητικά «παιδιά», που τα θέλουν όλα δικά τους και προκαλούν την τύχη τους! Προσέχουμε για να έχουμε λοιπόν και νιώθουμε ευγνώμονες για τα κεκτημένα μας, χωρίς να απαιτούμε όλο και περισσότερα, είτε είμαστε δεσμευμένοι, είτε όχι! 


Λέμε Ναι στον Ουσιαστικό Έρωτα!

Την ίδια ημέρα, προσέχουμε ταυτόχρονα τον πολύ σημαντικό τομέα του Έρωτα! Η Αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου, μας διδάσκει ότι ο έρωτας πρέπει να έχει ουσία και όχι επιφάνεια. Οφείλουμε να αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα και υπευθυνότητα τις ερωτικές μας σχέσεις και υποθέσεις, χωρίς να γινόμαστε αδιάλλακτοι και σκληροί. Τοποθετούμε στο «συρτάρι» ερωτικά παιχνίδια, επιπολαιότητα και περίσσιο ρομαντισμό και αξιολογούμε την κατάσταση εις βάθος, αν θέλουμε θετικά αποτελέσματα! Βάζουμε μόνοι μας λοιπόν τα μέτρα και τα όρια, ώστε να αποφύγουμε να… προσγειωθούμε απότομα!


Λέμε Όχι στο Δράμα!

Ούτε την Κυριακή 5 Ιουνίου 2016 θα κάτσουμε ήσυχοι! Το Τετράγωνο Αφροδίτης-Δία, μας καθιστά δραματικούς στις αντιδράσεις μας και ανικανοποίητους στον έρωτα, αλλά χωρίς λόγο! Στεκόμαστε σε ανούσιες λεπτομέρειες και η συμπεριφορά μας είναι ομολογουμένως ανώριμη, ακραία και υπέρμετρη! Μας κάνει απαιτητικούς, επιπόλαιους,  και αδύναμους να βάλουμε φρένο σε συναισθηματικές, αλλά οικονομικές ή διατροφικές υπερβολές. Μην παρασυρόμαστε από ερωτική απληστία λοιπόν, μην ξοδεύουμε τον εαυτό μας ανούσια και προσγειωνόμαστε!


Λέμε Ναι στο Συναίσθημα!

Η συμμέτοχή της Σελήνης στους Διδύμους, στα παραπάνω πλανητικά δρώμενα αυτό τοΣαββατοκύριακο, μας επιβαρύνει συναισθηματικά και ξυπνάει ακόμα περισσότερο μέσα μας, το «ανικανοποίητο» που κυριαρχεί τις μέρες αυτές. Εμείς οφείλουμε να επιστρατεύσουμε τα επικοινωνιακά και εκφραστικά μας και να θυμόμαστε ότι μία λογική αλλά και γεμάτη αληθινό συναίσθημα, συζήτηση μπορεί να μας αποφέρει τις καλύτερες ερωτικές συμφωνίες και συνέπειες!


Προβλέψεις ΖωδίωνΚριός
Τα συν: 
Το εκφραστικό σου ταλέντο και η ευφυΐα σου, σε καθιστούν απόλυτα γοητευτικό και περιζήτητο ερωτικά. Επιστράτευσε λογική και προσγειώσου, ώστε να έρθουν τα αποτελέσματα που επιθυμείς!
Τα πλην: 
Μην ενθουσιάζεσαι αυτήν την περίοδο από νέες, φαινομενικά θετικές γνωριμίες και «κράτα μικρό καλάθι». Πρόσεχε στην οδήγηση και μην είσαι παρορμητικός στα λόγια σου!


Ταύρος
Τα συν: 
Η τύχη είναι με το μέρος σου στον αισθηματικό αλλά και στον οικονομικό τομέα αυτές τις μέρες, γι’ αυτό φρόντισε να προστατέψεις όσο μπορείς τα κεκτημένα σου. 
Τα πλην: 
Καλήη αυτοπεποίθηση, αλλά όταν γίνεται υπερβολική, μπορεί να έχει αρνητικό αντίκτυπο στην ερωτική σου ζωή. Μην ξοδεύεις αλόγιστα και απέφυγε διατροφικές υπερβολές!


Δίδυμος
Τα συν: 
Όλα τα φώτα είναι πάνω σου αυτό το Σαββατοκύριακο, αλλά εσύ πρέπει να μείνεις προσγειωμένος και ολιγαρκής. Θα κερδίσεις πολλά αυτές τις μέρες, μόνο αν δεν τα απαιτήσεις.
Τα πλην: Απέφυγε υπερβολές, απαιτήσεις και επιπολαιότητες τώρα. Αναλογίσου τις συνέπειες της συμπεριφοράς σου αυτής στην ερωτική σου ζωή, μέχρι τώρα και μην κάνεις τα ίδια καταστροφικά λάθη.


Καρκίνος
Τα συν:
 Ανανεώνεσαι ψυχικά και συναισθηματικά και νιώθεις έτοιμος να πετύχεις ότι επιθυμείς στην ερωτική ζωή! Επιστράτευσε όμως λογική και υπευθυνότητα στις ερωτικές σου δραστηριότητες και όλα θα πάνε καλά! 
Τα πλην: 
Η υπεραισιοδοξία σου, δεν είναι και ο καλύτερος σύμβουλος αυτές τις μέρες. Απέβαλε συναισθηματικές απαιτήσεις, τάση για ερωτική εξαπάτηση και αβάσιμες ελπίδες για κάποια επανασύνδεση.


Λέων
Τα συν: 
Η ζωή σου εμπλουτίζεται από όνειρα που πραγματοποιούνται,  από αγαπημένα φιλικά πρόσωπα που σε στηρίζουν και νέες ερωτικές γνωριμίες! Απόλαυσε τα δώρα αυτά, χωρίς να ζητάς κάτι περισσότερο!
Τα πλην: Μην βιαστείς να βγάλεις θετικά επιπόλαια συμπεράσματα για κάποια νέα γνωριμία και μην χαλάσεις μία φιλία για χάρη ενός έρωτα. Γίνε πιο υπεύθυνος και σοβαρός στις επαφές σου.


Παρθένος
Τα συν: 
Όλη η προσοχή σου είναι στραμμένη στη καριέρα αλλά και στη σταθεροποίηση της ερωτικής σου ζωής. Αν αποβάλλεις την υπερβολική τελειομανία σου, οι ευκαιρίες για πραγματοποίηση επιθυμιών θα είναι πολλές. 
Τα πλην: Πρόσεξε πολύ την ευμετάβλητη και επιπόλαια συμπεριφορά σου σε καριέρα και ερωτικές σχέσεις! Μην ριψοκινδυνέψεις θέματα εργασιακά, για έναν έρωτα που σε παρασύρει επικίνδυνα!


Ζυγός
Τα συν: 
Είσαι αποφασισμένος να ανοίξεις ορίζοντες και να ακολουθήσεις νέα μονοπάτια στο τομέα του έρωτα. Είσαι δυναμικός και αποφασιστικός σε όλες σου τις δραστηριότητες και αυτό θα λειτουργήσει υπέρ σου ερωτικά!
Τα πλην: 
Ήρθε η ώρα επιτέλους να δεις και την αρνητική πλευρά κάποιων πραγμάτων, αντιμετωπίζοντας τα και να μην υπεραισιοδοξείς χάνοντας το όριο στον έρωτα. Καλό θα ήταν να μαζευτείς, δείχνοντας το υπεύθυνο σου πρόσωπο, ώστε να σε πάρουν σοβαρά!


Σκορπιός
Τα συν: 
Πάθος, ερωτισμός, γοητεία είναι τα κύρια χαρακτηριστικά σου αυτή την περίοδο. Αν ξεχάσεις τις εμμονές και το δογματικό σου χαρακτήρα, μπορείς να πραγματοποιήσεις ακόμα και την πιο βαθιά επιθυμία!
Τα πλην: 
Μην πιστεύεις ότι συνεχώς θα μπορείς να χειραγωγείς ανθρώπους. Οι υπερβολικές απαιτήσεις σου θα φέρουν τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επιθυμείς και στον ερωτικό αλλά και στον οικονομικό τομέα! Συγκράτησε την αλόγιστη ζήλια σου!


Τοξότης 
Τα συν: 
Βρίσκεσαι σε μία περίοδο σταδιακής ερωτικής και συναισθηματικής ωριμότητας και ξεκαθαρισμάτων. Μην ξεχνάς πως ακόμα και κάποιες απώλειες θα λειτουργήσουν τελικά υπέρ σου, αρκεί να μην τις προκαλέσεις με την συμπεριφορά σου.
Τα πλην: Είσαι από τη φύση σου αισιόδοξο άτομο αλλά να θυμάσαι πως η παροντική σου υπεραισιοδοξία δεν σε βοηθά, αντιθέτως σε κάνει απαιτητικό και επιπόλαια «αχόρταγο» ερωτικά!Μην αφήσεις την υπερβολή σου, να πλήξει σημαντικές για σένα, σχέσεις!


Αιγόκερως
Τα συν: 
Τώρα έχεις την ευκαιρία να ομορφύνεις την ερωτική καθημερινότητα σου αλλά και εσένα τον ίδιο. Βρες τον απαραίτητο χρόνο να το καταφέρεις και μην ξεχνάς πως δεν υπάρχει λόγος για βιασύνες, που οδηγούν σε απροσεξίες!
Τα πλην: Είναι εποικοδομητικό  να έχεις εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου και τη γοητεία σου, αλλά καλό θα ήταν να μην υπερεκτιμάς τον εαυτό σου και κυρίως να μην έχεις τις ίδιες απαιτήσεις από τους άλλους. Ο καθένας λειτουργεί διαφορετικά στον έρωτα! Μην αμελείς εργασιακές υποχρεώσεις και τη σωστή διατροφή σου!


Υδροχόος
Τα συν: 
Ο έρωτας παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου αυτήν την εποχή και θα συνεχίσει και αυτό το Σαββατοκύριακο. Οι ευκαιρίες για ερωτική πληρότητα θα είναι πολλές, όμως οι προσδοκίες σου οφείλουν να είναι προσγειωμένες και ολιγαρκείς!
Τα πλην: 
Ίσως να φταίει ότι το «έχεις πάρει πάνω σου» τον τελευταίο καιρό λόγω της ερωτικής εύνοιας και τα θες όλα δικά σου. Αρκέσου και περιορίσου στα ερωτικά «δώρα» που έχεις γιατί ζητώντας τα πολλά, χάνεις και τα λίγα!


Ιχθύς
Τα συν: 
Η ερωτική σου ζωή χαρακτηρίζεται από σταθερότητα και συναίσθημα αν είσαι δεσμευμένος και αν είσαι ελεύθερος, πιθανόν να υπάρξει η πολυπόθητη ευκαιρία που ήθελες για επανασύνδεση με ένα πρόσωπο του παρελθόντος. Πριν αποφασίσεις να κάνεις κίνηση, σκέψου λογικά και αξιολόγησε σωστά την κατάσταση!
Τα πλην: Ενώ όλα πάνε καλά, προκαλείς την τύχη σου με υπερβολές, λάθη, ανωριμότητες και επιπολαιότητες λόγω βιασύνης. Μην πιέζεις καταστάσεις γιατί θεωρείς ότι πάντα θα την «βγάζεις καθαρή»

 

Πηγή:www.oroskopos.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ