Ιούνιος 2016: οι κρίσιμες ημερομηνίες για τα ζώδια ανάλογα με το δεκαήμερο που ανήκουν!

3 Ιουνίου 2016

Η εποχή που οι περισσότεροι τουλάχιστον περιμένουμε με ανυπομονησία, το γλυκό καλοκαιράκι είναι επιτέλους εδώ. Με την προσδοκία να ζεσταθούν οι ψυχές μας και να ξεκουραστούν τα κορμιά μας, αναμένουμε τον Ιούνιο ο οποίος τουλάχιστον τις πρώτες ημέρες θα μας ξεγελάσει.

Αστρολογικές προβλέψεις Ιουνίου 2016

Με τις μεγάλες δόσεις ουτοπίας και υπερβολής, που εναλλάσσονται με τηναπογοήτευση και τις αναστολές, κυλούν οι πρώτες ημέρες του μήνα. Η Νέα Σελήνη στις 5/6 στη 14η μοίρα των Διδύμων θα ενισχύσει το κλίμα των πρώτων ημερών και θα δημιουργήσει το πλαίσιο, μέσα στο οποίο θα κινηθούμε τις επόμενες δεκατέσσερις ημέρες. Το διάστημα αυτό λοιπόν, φαίνεται ιδιαίτερα πονηρό για τα αισθηματικά τωνΜεταβλητών του δευτέρου δεκαημέρου, λόγω των ψευδαισθήσεων που προκαλεί οΠοσειδώνας. Τα οικονομικά είναι σίγουρα ένας άλλος τομέας που θα είναι αρκετά δύσκολος και σκληρός για την ίδια ομάδα ζωδίων.

Η πορεία όμως της Αφροδίτης μέχρι και τις 17/6 στο ζώδιο των Διδύμων, θα δώσει μία ξέγνοιαστη διάθεση, καθώς και την ανάγκη για έντονη επικοινωνία και φλερτ. Αυτό ίσως τελικά είναι παγίδα, γιατί θα εντείνει ακόμη περισσότερο τη ροπή προς το απατηλό που έχει έντονα ο Ιούνιος. Η προσγείωση όμως έρχεται στις 17/6 και θα είναι ανώμαλη.

Η σημαντικότερη όψη της χρονιάς, το τετράγωνο μεταξύ Κρόνου και Ποσειδώναγίνεται για δεύτερη φορά ακριβείας, φέρνοντας την συνειδητοποίηση των καταστάσεων μέσα από σκληρά γεγονότα. Και αυτή η όψη αφορά τους Μεταβλητούς του δευτέρου δεκαήμερου που όπως πολύ σωστά υποδεικνύεται από το πλανητικό σκηνικό, βιώνουν σημαντικές αλλαγές όχι μόνο σε πρακτικά αλλά σε ψυχολογικά ή πνευματικά ζητήματα.

Με την Πανσέληνο της 20ης Ιουνίου στην τελευταία μοίρα του Τοξότη η δράση μεταφέρεται από το νοητικό επίπεδο στο ψυχικό και πλέον θα νιώσουμε όλα όσα σκεφτήκαμε και πράξαμε το προηγούμενο διάστημα. Και αυτό το φεγγάρι θ’ αναταράξει τα νερά φέρνοντας στην επιφάνεια τα ψεύδη και τις λαθεμένες κρίσεις των αρχών του μήνα.

Όμως, στις 26/6 έρχεται το καταπληκτικό τρίγωνο Δία-Πλούτωνα που θα δώσει εκπληκτικές ευκαιρίες και αποτελέσματα στα ζώδια της Γης και του Νερού του δευτέρου δεκαημέρου που περνούν μία θαυμάσια περίοδο. Γενικά, ο Ιούνιος είναι ένας μήνας σύγχυσης, ανασφάλειας και απογοήτευσης, αλλά θα τονίσει την ανάδειξη της πίστης και των αξιών.

 

Πηγή: www.myastro.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ