Αλίκη Βουγιουκλάκη: Eίχε δεύτερο παιδί; Τι αποκαλύπτει ο μαιευτήρας της

5 Ιουνίου 2016

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του Γιάννη Παπαμιχαήλ τις προηγούμενες μέρες, άντρας που ζει στο εξωτερικό υποστηρίζει πως είναι ο κρυφός γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη. Μάλιστα του τηλεφώνησε, διότι θέλει να τον γνωρίσει και σκοπεύει να έρθει στην Ελλάδα. Τόνισε πως σοκαρίστηκε στο άκουσμα της είδησης αυτής και μέχρι στιγμής δεν ξέρει τι να σκεφτεί. Ωστόσο, δεν έχουν προχωρήσει σε κάποια συνάντηση ή εξέταση.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η είδηση αυτή προκάλεσε εντύπωση, διότι αν ισχύει αλλάζει όλα όσα γνωρίζαμε για την αγαπημένη μας ηθοποιό.

Ο μαιευτήρας της Αλίκης, μιλώντας στην «Freddo» αποκάλυψε: «Μόνο εγώ ξέρω τι τράβηξε για να μείνει έγκυος.. Εγώ την ξεγέννησα! Η Αλίκη απέκτησε ένα και μοναδικό παιδί και μάλιστα με πολύ κόπο… Δεν στέκουν όσα λέει ο Γιάννης για δεύτερο παιδί της Αλίκης στο εξωτερικό» .

Τέλος, ο κύριος Γιάννης Παπανικολάου, αναιρεί εντελώς το ενδεχόμενο της ύπαρξης δεύτερου παιδιού, τονίζοντας: «Η Αλίκη δεν μπορούσε να μείνει έγκυος στην Αθήνα. Ήρθε λοιπόν στην Θεσσαλονίκη, με βρήκε και κατάφερε να μείνει έγκυος. Δεν θα έμενε έγκυος. Είχε γυναικολογικά θέματα και σταματάω εδώ. Εγώ την ξεγέννησα, εγώ ξέρω τι πέρασε για να μπορέσει να κρατήσει αυτό το παιδί».

Πηγή: peoplegreece.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ