Η αποπλάνηση του άνδρα: Το σεξουαλικό παιχνίδι με τα δεμένα μάτια

6 Ιουνίου 2016

Είναι ένα ερωτικό παιχνίδι που μπορεί να σπάσει τη ρουτίνα στη σεξουαλική σας ζωή και να σας διεγείρει πολύ. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα σε έναν οποιοδήποτε χώρο του σπιτιού εκτός από την κρεβατοκάμαρα.

-         Δέστε του τα μάτια και ταίστε τον με ξεχωριστές γεύσεις. Δοκιμάστε φράουλες καλοκαιρινά φρούτα αλλά και αφροδισιακά τρόφιμα.

-         Συνεχίστε να τον φροντίζετε. Κρατώντας δεμένα τα μάτια του ξαπλώστε τον στο κρεβάτι και κάντε του ένα αισθησιακό μασάζ.

-         Μη ξεκινήσετε καμιά ερωτική πράξη. Αφήστε τον χρόνο να κυλήσει αργά. Την ώρα που αγγίζετε το σώμα του ψιθυρήστε του στο αυτί αυτά που σκέφτεσδτε να του κάνετε... Αφήστε τον να περιμένει. Ο πόθος του θα ανάψει ακόμα πιο πολύ.

-         Αρχίστε να φιλάτε το σώμα του απαλά με τα χείλη σας. Όταν διαπιστώσετε ότι έχει διεγερθεί πολύ, σταματήστε. Πείτε του ότι θα τον περιμένετε γυμνή στην κρεβατοκάμαρα, σε 3 λεπτά.

Όσα ζευγάρια δοκίμασαν αυτό το ερωτικό παιχνίδι δήλωσαν ότι το βρήκαν πολύ απολαυστικό και διασκεδαστικό. Σίγουρα έδωσε μια νέα πνοή στην ερωτική τους ζωή. Δομικάστε το 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Rabindranath Tagore
Η Σκέψη της ημέρας
Rabindranath Tagore