Με τον Ήλιο σε σύνοδο με Αφροδίτη είναι τα άστρα σήμερα Τρίτη 7/6

7 Ιουνίου 2016

H όψη συνόδου μεταξύ του Ήλιου και της Αφροδίτης διευκολύνει την καθημερινότητα, την επικοινωνία, αλλά κυρίως τον ψυχισμό μας, που φαίνεται να γίνεται πιο ανάλαφρος… Έχουμε τη διάθεση να εκφράσουμε την επιθυμία μας, το συναίσθημά μας σε αυτούς που αγαπάμε και γενικότερα να δείξουμε τις προθέσεις μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

Τα άστρα την Τρίτη, 7 Ιουνίου 2016, με τον Ήλιο σε σύνοδο με Αφροδίτη.

Πολύ καλή ημέρα για κοινωνικότητα, για καινούργιες επαφές, για παρέες, για ανταλλαγή ευχάριστων στιγμών και γενικότερα για οτιδήποτε μας βοηθά να ζήσουμε την πιο χαλαρή, την πιο ανάλαφρη πλευρά της ζωής, αυτήν που θα αποφορτίσει με ευχάριστο τρόπο την ψυχολογία μας από κάθε άγχος, κάθε πίεση και κάθε δυσκολία που μας έχει προβληματίσει τις ημέρες αυτές.

Παράλληλα όμως, είναι και μια πάρα πολύ καλή στιγμή για να προωθήσουμε πάσης φύσεως επαγγελματικές συζητήσεις και διαπραγματεύσεις, οι οποίες μπορεί να διευκολύνουν στα αιτήματά μας, στις υποθέσεις και τις συνεργασίες μας.

Κάθε είδους οικονομική συζήτηση ή διαπραγμάτευση φαίνεται να διευκολύνεται, αρκεί να στηρίζεται σε ρεαλιστικές βάσεις, αντικειμενικότητα και κυρίως σωστή πληροφόρηση, καθώς τις μέρες αυτές κάθε πληροφορία, κάθε είδηση μπορεί να έχει παραπλανητικό χαρακτήρα… Γι’ αυτό είναι σημαντικό να τσεκάρουμε ό,τι ακούμε πριν το εμπιστευτούμε.

Δεν αποκλείεται ωστόσο, οι ημέρες αυτές να δώσουν και κάποιες ενδιαφέρουσες γνωριμίες, μέσα σε ένα ευρύτερο κοινωνικό πλαίσιο, που εγείρουν και ένα ερωτικό ενδιαφέρον!

 Ποια ζώδια επηρεάζονται από τη σύνοδο Ήλιου-Αφροδίτης

Για τους ΔιδύμουςΖυγούς και Υδροχόους του δευτέρου δεκαημέρου, αλλά και όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά, οι μέρες που διανύουμε φαίνεται να έχουν ένα αρκετά ευχάριστο χρώμα. Σε κάποιες περιπτώσεις τους βοηθούν να εξισορροπήσουν τις σχετικές δυσκολίες μπορεί να πέρασαν το προηγούμενο διάστημα ή να επικοινωνήσουν πολύ καλύτερα τα αιτήματά τους με τα κατάλληλα πρόσωπα.

 

Πηγή: www.myastro.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ