Αφροδίτη σε σύνοδο με Ήλιο και Σελήνη σε εξάγωνο με Δία!

7 Ιουνίου 2016

Στις 7 Ιουνίου 2016, ο Ήλιος και η Αφροδίτη συναντώνται σε όψη συνόδου στους Διδύμους, χαρίζοντας μέρες ρομαντισμού και τρυφερότητας, τύχης και κοινωνικότητας. Μέχρι τις 12 Ιουνίου, η επιθυμία να ερωτευτούμε και να βρούμε ανταπόκριση στα αισθήματά μας, πρόκειται να είναι έντονη!

Αφροδίτη-Ήλιος: Μαγνήτης έρωτα και τύχης!

Πρόκειται για μία θετική αστρολογική όψη, που μας συντονίζει με το περιβάλλον, μας εναρμονίζει με τις επιθυμίες μας, ενώ θα έχουμε την ευκαιρία να περάσουμε χρόνο με φίλους, λαμβάνοντας προσκλήσεις και παίρνοντας ενεργό μέρος στα κοινωνικά δρώμενα. Τις μέρες αυτές, η δημοφιλία μας και η εντύπωση που αφήνουμε στους άλλους, είναι θετική, ενώ η ζωντάνια, η ενεργητικότητά και η δημιουργική μας τάση μας, είναι στοιχεία που μας φέρνουν μπροστά.

Η αλήθεια είναι πως οι όψεις της Αφροδίτης με τον Ήλιο φέρνουν στη ζωή μας μεγάλη έλξη και δύναμη επιρροής. Εύκολα ελκύουμε τους άλλους, επιβάλλουμε τις επιθυμίες μας, ενώ απολαμβάνουμε να βλέπουμε να πραγματοποιούνται τα χατίρια μας!

Η όψη μεταξύ του Ήλιου και της Αφροδίτης, επηρεάζει και την τσέπη μας, φέρνοντας γενναιοδωρία, αλλά και νέες πηγές εσόδων. Οι απολαύσεις της ζωής, τα ταξίδια, οι έρωτες και γενικά η καλοπέραση, χρωματίζουν τις ημέρες και τις νύχτες μας.Όσοι είναι σε σχέση, πρόκειται να βιώσουν μία ανανέωση, αλλά και οι αδέσμευτοι έναν νέο έρωτα.

Μέχρι τις 12 του μηνός λοιπόν, η ζωή δείχνει την όμορφη πλευρά της, ειδικά για τουςΔιδύμουςΛέοντες και Ταύρους!

Σελήνη εξάγωνο με Δία: Αχτίδα ελπίδας!

Ο Δίας σχετίζεται με την επέκταση, τη καλή τύχη και τις θετικές εξελίξεις. Η όψη του με τη Σελήνη, η οποία στις 7 του μηνός θα διανύει τον Καρκίνο, δημιουργεί καλή διάθεση, εύνοια και αισιοδοξία, σε τόσο μεγάλο βαθμό, ώστε εμείς οι ίδιοι γινόμαστε δημιουργοί των σωστών συγκυριών. Η πεποίθηση πως κάτι πιο ισχυρό από εμάς, μας συντροφεύει σε κάθε δύσκολο δρόμο, είναι σημαντική, γεμίζοντάς μας ελπίδα.

Η ανάγκη μας για οικογενειακή ατμόσφαιρα και ασφάλεια, είναι μεγάλη. Επίσης, θα σκεφτούμε να ευνοήσουμε με κάποιο τρόπο ένα μέλος της οικογένειάς μας, είτε προσφέροντας του συμπαράσταση είτε με υλικά αγαθά.

Στην αρνητικότητα του περιβάλλοντος και των κοντινών μας ανθρώπων, αντιδρούμε επιφυλακτικά, απομακρύνοντας οποιαδήποτε μεμψιμοιρία. Η πίστη πως όλες οι καταστάσεις θα γυρίσουν προς όφελός μας, καθορίζει και τις εξελίξεις, σαν τεράστια κινητήριος δύναμη. Θαυμάσια ευκαιρία να διευθετήσουμε επαγγελματικές υποθέσεις και ερωτικές διαφωνίες.

Στα προβλήματα αντιδρούμε άμεσα, ώστε να τα λύσουμε και να μη προλάβουν να μας χαλάσουν τη καλή διάθεση και την όρεξη για ζωή, ενώ συμπόνοια, γενναιοδωρία και αλτρουιστικά αισθήματα, μας υποκινούν για δράση. Στον έρωτα, η όψη προωθεί ρομαντικές στιγμές με το σύντροφο, με τον οποίο θα έχουμε την ευκαιρία να έρθουμε πιο κοντά.

ΚαρκίνοιΠαρθένοι και Σκορπιοί πρόκειται να περάσουν μία έντονη και δημιουργική ημέρα.

 

Πηγή: www.myastro.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ