Μάθε το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιο!

7 Ιουνίου 2016

H εβδομάδα ξεκινά θετικά, κάτω από την επιρροή Νέας Σελήνης στους Διδύμους, η οποία μας δίνει την ευκαιρία να ξεφύγουμε από πιεστικές καταστάσεις και αδιέξοδα. Παράλληλα, οι διαπροσωπικές μας σχέσεις εκτονώνονται, ενώ βρίσκουμε τρόπο να καλύψουμε λάθη και επιπολαιότητες.

Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιo

...και οι προσωπικές προβλέψεις σου

Κριός

Προσπάθησε να αποφύγεις λάθος εντυπώσεις και παραπλανητικές ειδήσεις, που μπορεί να σε προφτάσουν. Η παγίδα της εβδομάδας είναι η βιασύνη σου να δράσεις, βασιζόμενος σε εντελώς λάθος αιτίες. Με το σύντροφο, η ζωή δείχνει να βελτιώνεται και να ανανεώνεται, με τη Νέα Σελήνη να σας δίνει διεξόδους και ευκαιρίες να απολαύσετε τον έρωτά σας. 

Ταύρος

Η κυβερνήτης σου Αφροδίτη, σε σύνοδο με τη Νέα Σελήνη, σου χαρίζει ευκαιρίες και προοπτικές να αλλάξεις ό,τι σε ενοχλεί και να βελτιώσεις τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Τα μεγαλεία που επιθυμείς να ζήσεις, θα τα κυνηγήσεις πιο εύκολα αν ελέγχεις τα έξοδά σου και περιορίσεις τις σπατάλες. Υπάρχει εύνοια γενικά στη ζωή σου, με έμφαση στα επαγγελματικά σχέδια. 

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη που προηγήθηκε στις 5 του μηνός στο ζώδιό σου, σε τεταμένη όψη με το Κρόνο, φέρνει παλιές ευθύνες ξανά στην επιφάνεια, καλώντας σε να τις διευθετήσεις. Παράλληλα, θα έχεις την ευκαιρία να διορθώσεις λάθη του παρελθόντος, κάνοντας μία νέα αρχή στη προσωπική σου ζωή. Θέσε προτεραιότητες, ώστε η ρουτίνα και η καθημερινότητά σου να γνωρίσουν μία βελτίωση. 

Καρκίνος

Με μία δυνατή ψυχολογία καλωσορίζεις τη νέα εβδομάδα, όσο τα γεγονότα σε εργασία και σχέση σε εκπλήσσουν ευχάριστα και αισιόδοξα. Ίσως νιώσεις πως ήρθε η ώρα να κάνεις ανακωχή με ένα άτομο, ξεχνώντας τις διαφορές σας. Ευκαιρία να κάνεις ανοιχτές συζητήσεις με το σύντροφο, για την πορεία της σχέσης σας και το μέλλον σας. 

Λέων

Αναθεωρείς εντελώς την εικόνα και την συμπεριφορά σου απέναντι σε φίλους και τον κοινωνικό σου κύκλο, αναζητώντας πιο γνήσιες και ουσιαστικές σχέσεις, εάν οι υπάρχουσες σε κούρασαν. Στον έρωτα, προσπάθησε να κάνεις προτάσεις που ξέρεις πως θα σας ανανεώσουν, απομακρύνοντας την ένταση του τελευταίου διαστήματος.

Παρθένος

Ευκαιρίες και ανοίγματα στον επαγγελματικό τομέα θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Η εύνοια που φέρνει η Νέα Σελήνη με τη συνδρομή της Αφροδίτης, θα σε χαροποιήσει, αν ενεργήσεις ανάλογα. Παράλληλα, πρόσεχε μην το παρακάνεις με τα φιλόδοξα σχέδια και πέσεις σε χέρια επιτήδειων. Η οικογενειακή σου γαλήνη ίσως διαταραχτεί προσωρινά από ένα πρόβλημα.

Ζυγός

Την εβδομάδα αυτή θα έχεις την ευκαιρία να ξεκινήσεις κάτι, για το οποίο περίμενες καιρό. Μπορεί να είναι ένα πρότζεκτ, μία δουλειά, ένα σεμινάριο ή κάτι που θα σε παρασύρει τόσο, ώστε να ονειρευτείς ξανά. Επίσης, η όψη της Σελήνης με το Ποσειδώνα, σε προτρέπει να έχεις αμφιβολίες όσον αφορά υποσχέσεις και κολακείες που προέρχονται από έναν συνεργάτη ή συνάδελφο. 

Σκορπιός

Ξανά τα ερωτικά σου θέματα θα έρθουν στην επιφάνεια την εβδομάδα αυτή, απασχολώντας σε. Ίσως είναι η συναισθηματική σύγχυση που σε συνοδεύει κάθε φορά όταν συναντάς ένα συγκεκριμένο άτομο. Ίσως πάλι, να είναι κάποιες υποσχέσεις και δεσμεύσεις που ανέλαβες, αλλά στη πορεία ανακάλυψες πως είναι δύσκολο να τα ακολουθήσεις. 

Τοξότης

Οι προσωπικές και επαγγελματικές σου σχέσεις έρχονται στο προσκήνιο την εβδομάδα αυτή. Κάποιες σε έχουν κουράσει και σκέφτεσαι σοβαρά να κάνεις ένα διάλλειμα από άτομα που νιώθεις πως σε επιβαρύνουν ψυχικά. Παράλληλα, θέλεις να δεις το σύντροφο ή ένα άτομο από την οικογένεια, να κερδίζει τη πολυπόθητη ανεξαρτησία του, απαλλάσσοντάς σε από επιπλέον ευθύνες. 

Αιγόκερως

 Η εβδομάδα αυτή σου δίνει τροφή για σκέψη και αποφάσεις, όσον αφορά την καθημερινή ζωή και την εργασία σου. Ίσως θα πρέπει να παραμερίσεις κάποιους ενοχλητικούς και αρνητικούς παράγοντες και στους δύο τομείς. Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ήλιο, θα φωτίσει παρασκηνιακές κινήσεις, ώστε να ξέρεις περί τίνος πρόκειται και με τι πραγματικά έχεις να κάνεις. 

Υδροχόος

Με μία δυναμική ανανέωση και όρεξη για καινούργια σχέδια, σε βρίσκει η νέα εβδομάδα. Στα προσωπικά σου θέματα, νιώθεις πως κάποιοι από το περιβάλλον σου σε περιορίζουν, μην αφήνοντάς σε να δρας και να αποφασίζεις ελεύθερα. Η εβδομάδα αυτή, θα βάλει τάξη σε πολλές ατασθαλίες, με πρώτο και κύριο θέμα να καλύψεις κάποιες ελλείψεις και αδυναμίες στη σχέση σου. 

Ιχθείς

Με τον Ποσειδώνα να έχει τετραγωνίσει την Αφροδίτη από τους Διδύμους, μάλλον μία ερωτική κατάσταση τείνει να αποδειχτεί λανθασμένη για σένα. Επίσης, να είσαι σε επιφυλακή με επαγγελματικές κινήσεις, ώστε να μην πέσεις σε αντιφάσεις. Είναι μέρες κατάλληλες να συγκεντρώσεις τις δυνάμεις σου προς κάτι συγκεκριμένο, έχοντας στο πλευρό σου την υποστήριξη ενός πολύ δικού σου ατόμου.

 

Πηγή: www.myastro.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ