Εξαλλος ο Αντώνης Σρόιτερ: «Ντρέπομαι για κάποιους συναδέλφους»

7 Ιουνίου 2016

Κάθετος και πολύ αιχμηρός εμφανίστηκε σε συνέντευξή του ο Αντώνης Σρόιτερ αναφορικά με τα όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στο τηλεοπτικό τοπίο. Πιο συγκεκριμένα αναφέρει στο περιοδικό «7 Μέρες TV»:

«Αυτή τη στιγμή ζούμε τον πλήρη μετασχηματισμό του τηλεοπτικού τοπίου. Είναι λυπηρό αυτό που συμβαίνει στο ΜΕGΑ, ένα από τα κανάλια που ξεκίνησαν την ιδιωτική τηλεόραση στην Ελλάδα, να βρίσκεται σήμερα σε αυτήν τη θέση. Πραγματικά, ντρέπομαι για κάποιους συναδέλφους, οι οποίοι βγαίνουν και λένε ότι είναι καλό να κλείσει ένα κανάλι, και να μείνουν τόσοι εργαζόμενοι άνεργοι.

Ας μην ξεχνάμε ότι υπάρξουν, άνθρωποι, οι οποίοι την επόμενη μέρα δεν θα ξέρουν πώς να ταΐσουν τις οικογένειες τους. Ας ελπίσουμε το καλύτερο, γιατί το ΜΕGΑ είναι ένα κανάλι με τεράστια ιστορία και θα είναι κρίμα να μείνει εκτός», και προσθέτει για τις τηλεοπτικές άδειες, «Δεν ξέρω αν θα είναι ο Ιούλιος ο μήνας που θα μετασχηματιστεί η τηλεοπτική αγορά, γιατί εκκρεμούν και προσφυγές των τηλεοπτικών σταθμών και δικαστικές αποφάσεις. Αλλά το βέβαιο είναι ότι ζούμε μια πολύ μεγάλη αλλαγή στα μέσα ενημέρωσης, είτε με τις άδειες είτε χωρίς. Τα τελευταία χρόνια έχει κλείσει τηλεοπτικός σταθμός έχει τεράστια προβλήματα άλλος σταθμός, έχουμε δει μεγάλες αλλαγές στο χώρο των εφημερίδων και των περιοδικών, ενώ δεκάδες έχουν κλείσει. Τα μίντια σήμερα δεν έχουν καμία σχέση με τα μίντια πριν από επτά-οκτώ χρόνια». 


Πηγή: ethnos.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ