Ερμής Αντίθεση με Άρη: παρεξηγήσεις αλλά και ερωτικές επιστροφές θα έχουν τα ζώδια

8 Ιουνίου 2016

Ο Ερμής στον Ταύρο και ο φαινομενικά ανάδρομος Άρης στο Σκορπιό βρίσκονται αντιμέτωποι με όψη Αντίθεσης, την Πέμπτη 9  Ιουνίου 2016 και μπερδεύουν τις μετακινήσεις και  τις επικοινωνίες μας και δη τις ερωτικές! Τι θα συμβεί;


Δυναμικός λόγος.

Οξυδέρκεια.

Ερωτισμός.

Αποφασιστικότητα.

Ισχυρή ενέργεια.

Περίσσιος και ίσως επικίνδυνος δυναμισμός.

Επιστροφές στο ερωτικό παρελθόν λόγω ορμητικού πάθους.

Απροσεξία.

Βιαστικά παρορμητικά λόγια.

Οξύθυμες συμπεριφορές.

Απροσεξία στην οδήγηση.

Μικροατυχήματα.

Υπερβολικές απαιτήσεις.
 

Ποιοι πρέπει να προσέχουν;

Ο Σταθερός Σταυρός (Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι) του 3ου δεκαημέρου, είναι εκείνοι που αν δεν επιστρατεύσουν λογική και προσοχή, θα έχουν τις περισσότερες εντάσεις ή πλήξεις λόγω του παρορμητισμού και της βιασύνης τους.
Προβλέψεις Ζωδίων
 

ΚΡΙΟΣ

Σταμάτησε άμεσα τις σπατάλες τώρα και σκέψου καλά πριν ξοδέψεις το οτιδήποτε. Συγκράτησε τα νεύρα και τις απαιτήσεις σου στην αισθηματική ζωή και αξιολόγησε αντικειμενικά ένα άτομο από το παρελθόν που επιστρέφει.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Πρόσεχε τις μετακινήσεις σου, τα λόγια σου, την οξυθυμία σου και γενικά τις επικοινωνίες σου γιατί αν γίνουν λάθη, θα σου προκαλέσουν σημαντικές απώλειες. Μην ρισκάρεις τώρα για έναν έρωτα του παρελθόντος. Η εποχή δεν ενδείκνυται για κάτι τέτοιο.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Προστάτεψε τον εαυτό σου από κουτσομπολιά και κακολογίες, δείχνοντας το καλό σου πρόσωπο και μην επιβεβαιώνεις με την συμπεριφορά σου αυτά που λέγονται για σένα. Μην αφήνεις το πάθος να σε παρασύρει στο παρελθόν.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προστάτεψε τις φιλίες σου και μην ξεσπάς πάνω τους με το παραμικρό. Κάποιος φίλος που είχατε παρεξηγηθεί, θα επιστρέψει αλλά δεν θα είναι για καλό.

 

ΛΕΩΝ

Λάθη και βιασύνες, μπορούν να σου στοιχήσουν πολλά στον τομέα της καριέρας, γι’ αυτό να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός και να κινείσαι με γνώμονα τη λογική.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πρόσεξε πολύ τις μετακινήσεις σου. Αναμένονται αναποδιές, μικροατυχήματα και καθυστερήσεις αν δεν προσέξεις. Πρόσεξε την απότομη συμπεριφορά σου, απέναντι στο κοινωνικό σου περίγυρο και μην υπεραισιοδοξείς για τα πάντα.

 

ΖΥΓΟΣ

Γίνεσαι απαιτητικός και απόλυτος στον έρωτα και αυτό θα γυρίσει κατά σου. Παράλληλα το παρελθόν μονοπωλεί το ενδιαφέρον σου και αυτό είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο, αν φανερωθεί. Επικεντρώσου σε αυτά που έχεις χωρίς να ζητάς περισσότερα και τακτοποίησε οικονομικά ζητήματα.  

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πρόσεξε πάρα πολύ την εκρηκτική και νευρική συμπεριφορά σου χωρίς λόγο στην συντροφική ζωή. Άσε αυτές τις μέρες να περάσουν και συγκρατήσου και κάνε την κίνηση σου αργότερα, ακόμα και σε ένα παρελθοντικό έρωτα, με γνώμονα την λογική.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Διαχειρίσου σωστά τον χρόνο σου στην καθημερινότητα και μην κάνεις βιαστικές και αλόγιστες κινήσεις, ειδικά σε θέματα επικοινωνίας και εργασίας γιατί είσαι ιδιαίτερα επιρρεπής στα λάθη.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είσαι παθιασμένος, ερωτικός αλλά και ιδιαίτερα επιθετικός στον ερωτικό τομέα. Αν καταφέρεις να βρεις τις ισορροπίες σου συγκρατώντας την παρορμητικότητα σου και ειδικά όσον αφορά την επικοινωνία, δεν θα έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα.

 

ΥΔΡΟΟΧΟΣ

Προσπάθησε να μην είσαι εριστικός και εκρηκτικός στα αγαπημένα σου πρόσωπα και στο σπίτι. Μην ακούς τυφλά το πάθος σου, γυρνώντας σε έναν έρωτα του παρελθόντος.

 

ΙΧΘΥΣ

Πρόσεξε τι λες, πως το λες και σε ποιον! Δώσε ιδιαίτερη προσοχή στα μηνύματα σου και στα τηλεφωνήματα σου γιατί οι βιαστικές κινήσεις δεν θα βγουν σε καλό. Μετακινήσεις και αδέρφια εφιστούν επίσης την προσοχή σου.

 

Πηγή: www.oroskopos.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Απιστία: Για ποιους λόγους συμβαίνει και τι δείχνει
Στην περίπτωση της απιστίας, η πρώτη...
Πώς μπορούμε να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση;
Γιατί χάνουμε την αυτοπεποίθηση μας;...
Πρόβλημα στη σχέση: Τι να κάνεις όταν ο άλλος απομακρύνεται;
Δεν επικοινωνούμε με τον σύντροφό μου....