Με τον Ερμή σε αντίθεση με ανάδρομο Άρη είναι τα άστρα σήμερα Τετάρτη 8 Ιουνίου

8 Ιουνίου 2016

Η σύνοδος του Ηλίου με την Αφροδίτη δημιούργησε ένα ευχάριστο σχετικά κλίμα στην καθημερινότητά μας, μέσα από το οποίο μπορέσαμε να αλλάξουμε ευχάριστα την ενέργειά μας με τους άλλους και να επικοινωνήσουμε πιο αρμονικά. Ωστόσο, το διήμερο που ακολουθεί τα πράγματα αποκτούν έναν σαφώς πιο δύσκολο και σε πολλές περιπτώσεις, έκρυθμο χαρακτήρα!

Τα άστρα την Τετάρτη, 8 Ιουνίου 2016, με τον Ερμή σε αντίθεση με ανάδρομο Άρη

Υπεύθυνος για αυτή την αναστάτωση είναι ο Ερμής, που αύριο σχηματίζει όψη αντίθεσης με τον ανάδρομο Άρη στο ζώδιο του Σκορπιού, κάνοντας το σκηνικό της καθημερινότητας ιδιαίτερα εύφλεκτο!

Οι δύο αυτοί οι πλανήτες ευθύνονται αρχικά για μια εριστική και προκλητική διάθεση που εκδηλώνεται ποικιλοτρόπως, συνήθως όμως με μια τάση αντιπαράθεσης απέναντι σε όποιον νιώθεις πως δεν καταλαβαίνει τις διαθέσεις, τις επιθυμίες ή τα αιτήματά σου! Και είναι πολύ πιθανό η ένταση αυτή να λειτουργεί ασυνείδητα, σε κάνει όμως να εμμένεις σε απόλυτες και δογματικές θέσεις ή απόψεις, λειτουργώντας προκλητικά απέναντι σε όποια κατάσταση ή συμπεριφορά δεν συμβαδίζει με αυτές. Δεν αποκλείεται επίσης εσύ να βρεθείς απέναντι σε ανάλογες διαθέσεις, γεγονός που προκαλεί τις αντιδράσεις σου.

Όπως και να έχει, η επικοινωνία φαίνεται να δυσκολεύει ιδιαίτερα και πολύ συχνά ο λόγος να είναι κάποιες ειδήσεις, μηνύματα ή πληροφορίες, που πυροδοτούν εντάσεις με απρόβλεπτες πολλές φορές συνέπειες! Και καθώς ο Άρης βρίσκεται σε αναδρομή πορεία, είναι πολύ πιθανό τα γεγονότα που θα μας απασχολήσουν να αφορούν παρελθοντικά ζητήματα, οικονομικού ή αισθηματικού χαρακτήρα, τα οποία δεν εκτονώθηκαν το προηγούμενο διάστημα επαρκώς!

Μην προσπαθήσεις να αναλύσεις, να εξηγήσεις ή να αναζητήσεις το δίκιο σου τις ημέρες αυτές, γιατί το σίγουρο είναι πως στις περισσότερες περιπτώσεις τα αποτελέσματα μπορεί να είναι τελείως διαφορετικά από αυτά που περίμενες!

Επίσης, ιδιαίτερη προσοχή κατά τις μετακινήσεις, γιατί η ενέργεια της όψης είναι υπεύθυνη και για ατυχήματα!

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την αντίθεση Ερμή-Άρη

ΤαύροιΛέοντεςΣκορπιοί και Υδροχόοι του τρίτου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά, οι ημέρες αυτές έχουν ιδιαίτερα δυναμικό και συχνά έκρυθμο χαρακτήρα. Σχέσεις και συνεργασίες πυροδοτούνται, δημιουργώντας ένα δύσκολο κλίμα στην επικοινωνία, στις συναναστροφές ή τις συναλλαγές σας. Κρατήστε τις αποστάσεις και κυρίως προσέξτε τον λόγο σας, γιατί κάθε λέξη που εκστομίζετε τώρα, μπορεί να είναι αιτία συγκρούσεων!


Πηγή: www.myastro.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ