Ντιπ με γιαούρτι και δυόσμο!

8 Ιουνίου 2016

Τι χρειαζόμαστε:

  • 1 κεσεδάκι στραγγιστό γιαούρτι 2%
  • 1 κουταλάκι του γλυκού αποξηραμένο δυόσμο ή ένα μικρό ματσάκι φρέσκο
  • 2-3 κ. γλυκού ελαιόλαδο
  • Δυο πρέζες αλάτι
  • Προαιρετικά λίγο πιπέρι

Πώς το κάνουμε:

  1. Σε ένα μπολάκι ανακατεύω όλα τα υλικά μαζί
 

Λίγα μυστικά ακόμα

Το κεσεδάκι είναι 200 γραμμαρίων περίπου... Μπορείτε να συνοδεύσετε κρέατα, πατάτες και ότ,ι άλλο τραβάει η όρεξή σας

 

 

https://www.sintagespareas.gr/

 

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ