Πώς θα καταπολεμήσω την κυτταρίτιδα;

Η όψη φλοιού πορτοκαλιού αδικεί ακόμη και την πιο κομψή σιλουέτα. Και τι δεν έχουμε δοκιμάσει για να απαλλαγούμε από την κυτταρίτιδα, τα αποτελέσματα δεν μας ικανοποιούν. Πώς θα την αντιμετωπίσουμε; Ο πλαστικός χειρουργός, κύριος Ζήσης Μπουκουβάλας, μας εμπιστεύτηκε τα μυστικά του…

-Τι καινούριο υπάρχει για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας;

Η σύγχρονη αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας γίνεται με συσκευές ιατρικής αισθητικής ,η πιο σύγχρονη των οποίων είναι αυτή του Raylife. Πρόκειται για ένα εξαιρετικά νέο μηχάνημα, που συνδυάζει τρεις διαφορετικές τεχνολογίες- ραδιοσυχνότητες, παλμικό φως και ακουστικά κύματα-, ανάλογα με το πρόβλημα που υπάρχει. Η τεχνολογία των ακουστικών κυμάτων  βελτιώνουν την μικροκυκλοφορία στην περιοχή που πάσχει, επιδρούν στα υπερδιογκωμένα λιποκυττάρα και έχουμε σημαντική  βελτίωση της εικόνας της συνολικής περιοχής.

-Τι περιλαμβάνει η θεραπεία Raylife;

Η θεραπεία ξεκινά με την εναπόθεση των ειδικών ελαιωδών μέσων στην περιοχή προς θεραπεία που εξασφαλίζουν την προετοιμασία του δέρματος για την θεραπεία και την ομαλή διαμεταγωγή του ακουστικού κύματος στο σώμα. Κατόπιν, αρχίζει η εφαρμογή της θεραπείας που διαρκεί περίπου 40 λεπτά. Η θεραπεία είναι ευχάριστη και δίνει ένα συναίσθημα τόνωσης και ευεξίας. Το πρωτόκολλο που ακολουθείται καταρτίζεται από 2 θεραπείες ανά εβδομάδα με ολοκλήρωση σε 5 εβδομάδες. Η κυτταρίτιδα μειώνεται μετά τη θεραπεία κατά τουλάχιστον ένα στάδιο ενώ η συντήρηση του αποτελέσματος διαρκεί πάνω από έτος με ανάγκη για μεμονωμένες συνεδρίες μία με δύο φορές ανά έτος.

-Είναι κατάλληλη για όλες τις γυναίκες αυτή η θεραπεία;

Το Ray Life ανήκει στις θεραπείες που εμπίπτουν στο χώρο της ιατρικής αισθητικής και όπως όλες οι ιατρικές θεραπείες έχει και κάποιες αντενδείξεις. Δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί σε περιπτώσεις εγκυμοσύνης και γαλουχίας, σε γυναίκες που έχουν χειρουργηθεί το τελευταίο 6μηνο, που πάσχουν από νοσήματα του κολλαγόνου, που εμφανίζουν τοπικές δερματικές μολύνσεις και κακοήθειες.

-Γιατί να επιλέξω την θεραπεία Raylife;

Η θεραπεία της κυτταρίτιδας με τη συσκευή του Raylife έχει αποτελέσματα αποδεδειγμένως θεαματικά με βάση διεθνείς μελέτες που ανακοινώθηκαν στα τελευταία συνέδρια Πλαστικής Χειρουργικής στο Όσλο και την Λειψία. Το κυριότερο όμως είναι μια θεραπεία ανώδυνη , θεαματική σε αποτελέσματα και εύκολα επαναλήψιμη. Όλα αυτά την καθιστούν ιδανική για την σύγχρονη γυναίκα που επιθυμεί να δει το σώμα της απαλλαγμένο από την αντιαισθητική εικόνα της κυτταρίτιδας.

 

Σχετικά άρθρα