Σεξ με χειροπέδες: Δείτε πώς το κάνουν! (εικόνες)

9 Ιουνίου 2016

Είναι αυτό το κόλπο που παρακολουθούμε στις ταινίες... Οι χειροπέδες στο σεξ είναι ένα σύμβολο της γυναικείας σεξουαλικής απελευθέρωσης και επιβολής στο αρσενικό. Η γυναίκα αναλαμβάνει να έχει το πάνω χέρι και ο άνδρας γίνεται έρμαιο των σεξουαλικών ορέξεών της. Η δήθεν αδυναμία του να την ελέγξει λειτουργεί διεγερτικά και για τους δυο εραστές. Ο άνδρας διεγείρεται όταν παρακολουθεί τη γυναίκα να παθιάζεται μαζί του. Η αίσθηση του μυστηρίου- τι θα επακολουθήσει άραγε - μπορεί να τον ανάψει για τα καλά. Για άλλα ζευγάρια οι χειροπέδες είναι ένα φετίχ... Ας μείνουμε όμως στις πιο απλές περιπτώσεις. 

Πώς μπορεί το ζευγάρι να παίξει με χειροπέδες. 

Μπορείτε να τις προμηθευτείτε από ένα sex shop φυσικά και δε χρησιμοποιούμε ποτέ αυθεντικές. Προσέξτε το υλικό από το οποίο είναι φτιαγμένες ώστε να αποφύγετε μικροτραυματισμός. Αν δεν βρείτε ή ντρέπεστε να τις αναζητήσετε χρησιμοποιήστε ένα απαλό πανί. Στόχος σας δεν είναι ο πόνος αλλά η διασκέδαση. 

Δέστε τον στο κρεβάτι. Μια ευχάριστη σεξουαλική έκπληξη μετά από μια κουραστική ημέρα δουλειάς. Εκείνος θα το ευχαριστηθεί πολύ, δεν έχει και πολλά να κάνει άλλωστε. Ξαπλωμένος παραδίδεται στις ορέξεις σας... 

Το στριπτίζ στην καρέκλα. Κάντε το ακόμα πιο διεγερτικό. Δοκιμάστε να γδυθείτε μπροστά του ακριβώς όπως γίνεται σε ένα στριπ κλαμπ. Εκείνος δε θα μπορεί να σας αγγίξει. Η ανεκπλήρωτη επιθυμία ανάβει όλο και πιο πολύ. 

Η αστυνομικίνα. 

Εδώ πρέπει να βάλετε τη φαντασία σας να δουλέψει πιο πολύ. Πρέπει να φτιάξετε ένα ολόκληρο σεξουαλικό σενάριο. Εκείνος είναι ο παράνομος και εσείς τον συλλαμβάνετε. Για τιμωρία του δένετε τα χέρια και τα μάτια (όπως είπαμε και πριν απαλά για να μην τραυματιστεί) και τον γδύνετε. Γράψτε εσείς τη συνέχεια...

Καλή διασκέδαση. 

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ