Αγνώριστος ο Γιάννης Λουκάκος

9 Ιουνίου 2016

Είναι σίγουρα ένας από τους chef που ξεχώρισαν μόλις εμφανίστηκε στην τηλεόραση.

Μετά το ντεμπούτο του, το 2010, στο Master Chef (ήταν στην κριτική επιτροπή) ο Γιάννης Λουκάκος είδε τις μετοχές του να ανεβαίνουν επικίνδυνα και όχι άδικα. 

Ακολούθησε η εκπομπή "Dr Cook" και πολλά ακόμη επαγγελματικά βήματα. Το τελευταίο διάστημα όμως έχουμε καιρό να τον δούμε και η αλήθεια είναι πως άλλαξε πολύ. Ο γνωστός chef έχει αφήσει μακριά μαλλιά και έχει αλλάξει το λουκ του. 

Πριν από λίγο καιρό είδαμε μια φωτογραφία από το ταξίδι στην Νέα Υόρκη που ήταν λίγο διαφορετικός, αλλά η εμφάνιση του στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το "The 2NightShow" ήταν αυτή που σίγουρα θα συζητηθεί πιο πολύ.

Μεταξύ άλλων, ο διάσημος Έλληνας σεφ μίλησε για τις δικαστικές διαμάχες στο Master Chef και την τηλεόραση: “Το “Master Chef” βγήκε το 2010 που ήταν το τέλος των καλών εποχών. Δυσκολευτήκαμε πολύ να πάρουμε τα χρήματά μας από εκεί, όχι μόνο εμείς, αλλά όλοι οι συντελεστές της εκπομπής, με δικαστικές διαμάχες, το οποίο δεν είναι καθόλου ωραίο. Κάναμε μία κοινή ομάδα και ξεκίνησα εγώ τη διαδικασία με κάποιους νομικούς συμβούλους γιατί είχαν μείνει στάσιμα τα πράγματα”.

Πηγή: http://www.enikos.gr/


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ