Με αυτόν τον τρόπο θα εξαφανίσετε την κυτταρίτιδα μια για πάντα!

Η κυτταρίτιδα είναι ο μεγαλύτερος… εφιάλτης όλων των γυναικών. Για την αντιμετώπισή της επιστρατεύουμε κρέμες, μάσκες, ακόμα και γιατροσόφια της γιαγιάς.

Γράφει ο Πλαστικός Χειρουργός Ζήσης Μπουκουβάλας

Ευτυχώς, η τεχνολογία έχει κάνει άλματα και η σύγχρονη πλαστική χειρουργική μας προσφέρει την δυνατότητα να απαλλαγούμε από την κυτταρίτιδα με τη χρήση ακουστικών κυμάτων.

Τι είναι η acoustic wave therapy

Πρόκειται για μια νέα, εξαιρετικά αποτελεσματική μέθοδος θεραπείας που χαρακτηρίζεται από εφαρμογή ακουστικών-ωστικών κυμάτων στις πάσχουσες περιοχές του σώματος. Αυτή η καινοτόμος θεραπεία επιλέγεται από έναν συνεχώς αυξανόμενο αριθμό γυναικών είτε προληπτικά για την μη εμφάνιση κυτταρίτιδας σε περιπτώσεις προδιάθεσης, είτε για να αντιστραφούν ή και να εξαλειφθούν τα οπτικά σημάδια αυτής.

Συνήθως εμφανίζεται στους μηρούς, στους γλουτούς, στην κοιλιά και στους βραχίονες. Ο συνδετικός ιστός είναι μαλακός και ελαστικός και χαρακτηρίζεται από ένα ευρύ πλέγμα ινών κολλαγόνου που επιτρέπουν το τέντωμα του δέρματος κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Πώς λειτουργεί

Η κυτταρίτιδα είναι μια πολύ συχνή ενδογενής αλλαγή στην όψη του δέρματος. Στη συγκεκριμένη κατάσταση συμβάντων, οι μετατροπές στο λιπώδη ιστό, στο μικροκυκλοφοριακό σύστημα, στη σκήρυνση των ινών του συνδετικού ιστού έχουν ως τελικό αποτέλεσμα την όψη του φλοιού πορτοκαλιού της επιδερμίδας.

Η acoustic wave therapy χρησιμοποιεί ακουστικά – ωστικά κύματα, τα οποία εφαρμόζονται ήπια στην προς θεραπεία περιοχή. Τα κύματα αυτά έχουν χρησιμοποιηθεί στην ιατρική με τεράστια επιτυχία για την διάλυση της πέτρας στα νεφρά καθώς και τη θεραπεία διαταραχών των μυών και των τενόντων.

Αφορά σε όλες τις γυναίκες;

Η acoustic wave therapy μπορεί να εφαρμοστεί σε άτομα κάθε ηλικίας. Βοηθά το δέρμα να ανακτήσει την φυσική του ελαστικότητα και σφριγηλότητα, βελτιώνει την εμφάνιση και μειώνει την περιφέρεια της θεραπευμένης περιοχής. Οι περιοχές που εφαρμόζεται είναι οι γλουτοί, οι μηροί, η κοιλιά και οι βραχίονες.

Μερικά από τα αποτελέσματα της θεραπείας αυτής είναι η μείωση αποθεμάτων λίπους, το αναζωογονημένο και απαλό δέρμα και η μείωση πόντων περιφέρειας στις προσβεβλημένες περιοχές.

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Μπορείς να εξαφανίσεις την κυτταρίτιδα αλλάζοντας διατροφικές συνήθειες;

Γιατί οι γυναίκες έχουν κυτταρίτιδα;

Η κυτταρίτιδα έχει γίνει έμμονη ιδέα στο μυαλό σου; Για δοκίμασε αυτή τη λύση!

Σχετικά άρθρα