Με ποιό τρόπο σκέφτεται για την οικογένεια και το γάμο; Η αριθμολογία σου απαντά...

10 Ιουνίου 2016

Είναι το άτομο αυτό έτοιμο για γάμο;  Θέλει να παντρευτεί;  Πότε θα πάρει την απόφαση για γάμο; Ταιριάζουμε μαζί για οικογένεια; Σίγουρα αυτά τα βασικά ερωτήματα μας έχουν όλους απασχολήσει στο ξεκίνημα μίας νέας σχέσης, όταν δηλαδή αρχίζουμε να γνωρίζουμε έναν άνθρωπο και  μπαίνουμε στην διαδικασία να κάνουμε σχέδια για το μέλλον ....  Πριν λοιπόν αρχίζεις να ονειρεύεσαι γάμο, οικογένεια, παιδιά και  πεις το «για πάντα μαζί» συμβουλέψου τους αριθμούς που σου αποκαλύπτουν ποια είναι τα «θέλω» του ανθρώπου που σε ενδιαφέρει στον τομέα του γάμου, της σταθερής σχέσης και της οικογένειας. 

Αριθμός Πεπρωμένου 1

Ο άνθρωπος που έχει αριθμό πεπρωμένου 1 παίρνει την απόφαση για γάμο ξαφνικά, απρόβλεπτα και παρορμητικά, εφόσον όμως πρώτα έχει χορτάσει από εμπειρίες ... Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να παντρευτεί τον μεγάλο του έρωτα, τον άνθρωπο που του ξύπνησε τα πιο δυνατά συναισθήματα. Στην εργένικη ζωή του φημίζεται για τις ερωτικές του ατασθαλίες, στον έγγαμο βίο του όμως αφοσιώνεται με πίστη αρκεί να μην τον πολυζορίσεις ... 

 

Ιδανικό ταίριασμα για γάμο: Άτομα που έχουν αριθμό πεπρωμένου 5

Καλός Γάμος: Με Αριθμό Πεπρωμένου: 3

 

Αριθμός Πεπρωμένου 2

Είναι ο άνθρωπος της ζεστασιάς, της συντροφικότητας που απεχθάνεται τη μοναξιά και επιλέγει την συνύπαρξη. Αυτή η τάση όμως μπορεί να τον οδηγήσει και σε έναν γάμο, απλά και μόνο από το φόβο να μην μείνει μόνος / μόνη. Δίνει τα πάντα για την οικογένεια του, ιδιαίτερα για τα παιδιά του, κάνει υποχωρήσεις και μπορεί να παραμείνει μόνιμα στο πλευρό του συζύγου, ακόμα και αν δεν είναι απόλυτα ευτυχισμένος, αλλά από ... υποχρέωση! 

 

Ιδανικό ταίριασμα για γάμο: Άτομα που έχουν αριθμό πεπρωμένου 6

Καλός Γάμος: Με Αριθμό Πεπρωμένου: 4

 

Αριθμός Πεπρωμένου 3

Είναι εξαιρετικά σημαντικό για τον άνθρωπο που έχει πεπρωμένο 3 να έχει βρει έναν σύντροφο με τον οποίο μιλάνε την ίδια γλώσσα και ταιριάζουν επικοινωνιακά!  Ο γάμος είναι μία ώριμη απόφαση και γίνεται πάντα με το άτομο με το οποίο μοιράζεται καλή επικοινωνία, έχουν κοινούς στόχους αλλά προπάντων του δίνει χαρά .... Ως γονέας φροντίζει πάντα για την κατάλληλη μόρφωση των παιδιών του!

 

Ιδανικό ταίριασμα για γάμο: Άτομα που έχουν αριθμό πεπρωμένου 1

Καλός Γάμος: Με Αριθμό Πεπρωμένου: 5

 

Αριθμός Πεπρωμένου 4

Ο σκοπός και προορισμός του ανθρώπου που έχει αριθμό πεπρωμένου 4 είναι η δημιουργία οικογένεια! Άτομο παραδοσιακό, σταθερό, πιστό στις αξίες και απόλυτα δοσμένο στο σπίτι του, στους γονείς, στο σύζυγο και μετέπειτα στα παιδιά του! Δεν παίρνει εύκολα την απόφαση για γάμο, συνήθως η παντρεία έρχεται ως αποτέλεσμα μίας μακρόχρονης σταθερής σχέσης που έχει δοκιμαστεί στο χρόνο!

 

Ιδανικό ταίριασμα για γάμο: Άτομα που έχουν αριθμό πεπρωμένου 8

Καλός Γάμος: Με Αριθμό Πεπρωμένου:6

 

Αριθμός Πεπρωμένου 5

Ο άνθρωπος που έχει αριθμό πεπρωμένου το 5, μπορεί να κάνει και παραπάνω από έναν γάμους στη ζωή του! Είναι το άτομο που αποφασίζει πάνω στον ενθουσιασμό του το να παντρευτεί χωρίς να έχει σκεφτεί και πολύ σοβαρά αν το άτομο που έχει δίπλα του πληροί τις προϋποθέσεις που ζητά! Το ζητούμενό του είναι να έχει στο πλάι του σύζυγο με τον οποίο θα διασκεδάζει, θα περνά καλά, θα ζει όμορφες στιγμές ...  Στα δύσκολα απογοητεύεται και δεν κάνει υπομονή!

 

Ιδανικό ταίριασμα για γάμο: Άτομα που έχουν αριθμό πεπρωμένου 3

Καλός Γάμος: Με Αριθμό Πεπρωμένου:1

 

Αριθμός Πεπρωμένου 6

Το άτομο που έχει αριθμό πεπρωμένου το 6, παντρεύεται συνήθως σε νεαρή ηλικία και μάλιστα κάνει πάνω από 2 παιδιά! Άνθρωπος ζεστός, υπεύθυνος, συντροφικός, και απόλυτα δοτικός σε όλες τις σχέσεις μα πολύ περισσότερο στην οικογένεια! Δεν κάνει πολλές σχέσεις στη ζωή του και συνήθως ο γάμος έρχεται με το άτομο που θα έχει συνυπάρξει καιρό!

 

Ιδανικό ταίριασμα για γάμο: Άτομα που έχουν αριθμό πεπρωμένου 9

Καλός Γάμος: Με Αριθμό Πεπρωμένου:4

 

Αριθμός Πεπρωμένου 7

Ο άνθρωπος με πεπρωμένο 7 είναι από τη φύση του μοναχικός και εσωστρεφής και έχει ανάγκη από το χώρο του και την ιδιωτικότητά του! Δεν είναι ότι δεν επιθυμεί το γάμο και την οικογένεια, απλά όταν το αποφασίσει πρέπει έχει βρει πρώτα έναν αξιόπιστο σύντροφο , με τον οποίο θα έχει το ίδιο πνευματικό επίπεδο και προπάντων η σχέση θα στηρίζεται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη! Η αξία της οικογένειας είναι πολύ σημαντική, σοβαρή και σπουδαία για αυτό τον άνθρωπο για το λόγο αυτό δεν συγχωρεί λάθη μέσα στο γάμο!

 

Ιδανικό ταίριασμα για γάμο: Άτομα που έχουν αριθμό πεπρωμένου 6

Καλός Γάμος: Με Αριθμό Πεπρωμένου:9

 

Αριθμός Πεπρωμένου 8

Το άτομο που έχει αριθμό πεπρωμένου το 8, θέλει να έχει έναν επιτυχημένο γάμο, με σύντροφο που είναι στο ίδιο κοινωνικό στάτους και του είναι πολύ σημαντικό να υπάρξει οικονομική εξασφάλιση μέσα στην οικογένεια! Δεν θα παντρευτεί αν πρώτα δεν έχει άνεση στο χρήμα, ενώ παράλληλα δεν θα επιλέξει ποτέ κάποιο σύντροφο ο οποίος δεν είναι ακριβώς στο ίδιο επίπεδο με αυτόν!

 

Ιδανικό ταίριασμα για γάμο: Άτομα που έχουν αριθμό πεπρωμένου 6

Καλός Γάμος: Με Αριθμό Πεπρωμένου:9

 

Αριθμός Πεπρωμένου 9

Το άτομο που έχει αριθμό πεπρωμένου το 9 αναζητά την αληθινή πραγματική αγάπη, η οποία θα κρατήσει μία ζωή ... Το άτομο που θα επιλέξει για γάμο μπορεί να είναι με ένα άτομο, το οποίο είναι αρκετά διαφορετικό από το ίδιο, για παράδειγμα να είναι άλλης κοινωνικής τάξης, άλλης κουλτούρας, άλλης θρησκείας κλπ! Αγαπά την οικογένεια και κάνει όλες τις απαραίτητες θυσίες για να την διατηρεί ενωμένη, αγαπημένη, μονιασμένη ...

 

Ιδανικό ταίριασμα για γάμο: Άτομα που έχουν αριθμό πεπρωμένου 7

Καλός Γάμος: Με Αριθμό Πεπρωμένου:6

 

Πηγή: www.oroskopos.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Εξαρτήσεις: Ποια σημάδια προδίδουν τη χρήση κοκαΐνης;
Η κοκαΐνη είναι μία λευκή, κρυσταλλική,...
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...